Διάφορα

«Όταν η Σαμπάνια ξεχειλίζει»

Η εξαιρετική συνάδελφος και δραστήρια αρθρογράφος Τζώρτζια Βρεττού μας αιφνιδιάζει ευχάριστα με το βιβλίο της «Όταν η Σαμπάνια ξεχειλίζει». Όμως, ας αφήσουμε την ίδια να μας μιλήσει γι αυτό...

 

Και η ιδέα ειπώθηκε και την άκουσα. Ποιος εγώ; αναρωτήθηκα. (Γιατί όχι; σκέφτηκα από μέσα μου). Έτσι γράφτηκε η ιστορία μου και έγινε βιβλίο. Κάνεις βόλτες με την φαντασία σου, κλείνεις τα μάτια και "βλέπεις" ό,τι δεν μπορείς να δεις με ανοιχτά. Τελικά, αρκεί να το πιστέψεις. Τελικά, αρκεί να ταξιδέψεις. Εξάλλου τα απρόσμενα είναι αυτά που κρύβουν την μαγεία.

Το βιβλίο μου "Όταν η Σαμπάνια ξεχειλίζει" το οποίο εκδόθηκε απο τις Εκδόσεις Όστρια, είναι μια ιστορία, όχι και πολύ καθημερινή, είναι ένα παραμύθι που ζει η Έμιλη η πρωταγωνίστριά μου. Από μεσοαστική οικογένεια, σπούδασε στο εξωτερικό. Στόχος της να ανεξαρτοποιηθεί από την οικογένεια της, να ζει μόνη και να καταξιωθεί επαγγελματικά. (Ποια κοπέλα δεν το θέλει αυτό;) Η γνωριμία της με τον Μιχάλη την κάνει να ονειρεύεται σε υπερθετικό βαθμό. Οι ανατροπές όμως διαδέχονται η μια την άλλη. Η ευτυχία αρχίζει να ξεθωριάζει. Ερωτηματικά γεμίζουν την Έμιλυ. Ποιος είναι τελικά ο Μιχάλης; Τι κρύβει; Γιατί τα πάντα καταρρέουν; Εφιαλτικό το σενάριο και η Έμιλη πρωταγωνίστρια.

Το βιβλίο πωλείται απο τις Εκδόσεις Όστρια, Χέυδεν 3 Αθήνα, τηλ. 2112136882, www.ostriaeditions.com, από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Σταδίου 24,Αθήνα τηλ. 2103217917, www.ianos.gr, μπορείτε να το προμηθευτείτε απο το διαδίκτυο απο τις επίσημες ιστοσελίδες των αναφερόμενων βιβλιοπωλείων. Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά απο τον οίκο έκδοσης, θα σταλεί αντικαταβολή στο χώρο σας χωρίς έξοδα αποστολής. Τέλος, σε πολλά ακόμα e-shops.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου