Διάφορα

Το Τοyota Celica GT4 Athens έκοψε την πίτα του

To club των φίλων του δημοφιλούς ιαπωνικού μοντέλου έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο Rivas Riviera της Βάρκιζας.

 

Στο ραντεβού προσήλθαν όλες οι γενιές της Celica, από την πρώτη των μέσων της δεκαετίας του '70 έως την πιο πρόσφατη. Αριθμητικά υπερίσχυσε η δεκαετία του '90, με τις ST185 και ST205 να κλέβουν την παράσταση, σε διάφορους χρωματισμούς. Ωστόσο, τα βλέμματα έπεσαν και στην δεξιοτίμονη Supra, που έφτασε τελευταία στο χορό.

Φυσικά την εκδήλωση τίμησαν και διάφορα ενδιαφέροντα ιαπωνικά μοντέλα, ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Rivas Riviera της Βάρκιζας ήρθαν και αυτοκίνητα από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Πάτρα, η Λαμία, η Πάρος και το Καρπενήσι (ένα αυτοκίνητο ήρθε από τη Λέρο).

Το Τοyota Celica GT4 Athens ξεκίνησε απλά, όπως όλες σχεδόν οι όμορφες ιστορίες που φτιάχνουν οι καλές παρέες, πριν τέσσερα χρόνια στη διάρκεια μιας συνάντησης για καφέ. Η κοινή τους αγάπη έφερε τα υπόλοιπα. Το club αριθμεί σήμερα 1.500 μέλη στο facebook (όπου θα το βρείτε πληκτρολογώντας Toyota Celica GT-Four Athens) και αυτή ήταν η τέταρτη φορά που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ενώ ήταν η δεύτερη που φιλοξενήθηκε στο Rivas Riviera της Βάρκιζας.

 

 

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου