Δοκιμές Δοκιμές ελαστικών

Uniroyal MS plus 66 και RainSport 2

Δύο νέα προϊόντα παρουσίασε πριν λίγες ημέρες στην περιοχή των Γαλλικών Άλπεων η Uniroyal, πασίγνωστη για τα βρόχινα ελαστικά της, η οποία ανήκει στον όμιλο Continental από το 1979.

 

Τα νέα χειμερινά ελαστικά MS plus 66, σε σχέση με τους προκατόχους τους προσφέρουν 5% μειωμένη απόσταση σφερναρίσμαστος στο βρεγμένο, 20% μεγαλύτερη αντίσταση στην υδρολίσθηση και 4% καλύτερη συμπεριφορά στο χιόνι και τον πάγο. Η σειρά των διαθέσιμων μεγεθών των νέων MS plus είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη, καλύπτωντας το 93% της αγοράς, ενώ οι τιμές πώλησής του δεν θα διαφέρουν σημαντικά σε σύγκριση με αυτές των προκατόχων τους.

Αντιστοίχως τα RainSport 2 προσφέρουν συνολικά κατά 3% καλύτερες επιδόσεις στο στεγνό οδόστρωμα σε σχέση με τους προκατόχους τους, εξακολουθώντας να έχουν κορυφάια χαρακτηριστικά στη βροχή. Πλέον διατίθενται σε 51 διαφορετικές διαστάσεις, με διαμέτρους από 14 έως και 19 ίντσες, καλύπτωντας το 93% των σπορ αυτοκινήτων της αγοράς, ανεξαρτήτως κατηγορίας._Ε.Π.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου