Το «μεγάλο» ιταλικό μικρομεσαίο στην έκδοση των 120 ίππων αποδεικνύεται μια value for money πρόταση για διαφορετικά γούστα.

Μεγάλη, ευρύχωρη, διαφορετική, με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 120 ίππων και τις premium πινελιές που αναζητούν αρκετοί αγοραστές από το αυτοκίνητό τους σήμερα. Θέλετε το οικογενειακό σας να τραβάει τα βλέμματα; Η νέα Delta ιντριγκάρει, ανεξάρτητα από το αν τελικά αποφασίσετε ότι σας αρέσει. Το σημαντικό είναι ότι συνδυάζει τα προσόντα της με λογικότατο κόστος.
 
Η τιμή της έκδοσης των 120 ίππων βρίσκεται αρκετά κάτω από το φράγμα των 20.000 ευρώ, γεγονός που την κάνει ενδιαφέρουσα πρόταση. Μια ματιά στις μετρήσεις των επιδόσεων αρκεί για να συνειδητοποιήσετε ότι η ροπή του τούρμπο είναι εκεί για να δώσει αξιόλογες ρεπρίζ, οδηγώντας «μια πάνω», όπως αρμόζει στα μοντέρνα υπερτροφοδοτούμενα σύνολα.
 
Στο εσωτερικό, η διαμόρφωση των χώρων είναι εξαιρετική και το ντιζάιν υπεράνω κριτικής, ενώ μόνο η θέση οδήγησης δίνει αφορμή για κακές σκέψεις. Η βάση των καθισμάτων είναι μικρή, με αποτέλεσμα να νιώθετε τα πόδια σας «στον αέρα» αλλά και το τιμόνι να έρχεται λίγο χαμηλά στα χέρια. Αν ξεπεράσετε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, η απόκτηση μιας Delta 120 ίππων κρίνεται συμφέρουσα, με την έκδοση Oro των 21.100 ευρώ να δίνει το σωστό λόγο κόστους προς αξία._ Σ. Λ.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 από το 1970 μέχρι σήμερα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά