Ειδήσεις

Νέο Michelin Primacy 4 - ασφαλές όταν είναι καινούριο, ασφαλές και όταν φθαρεί

Η Michelin, πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει διαρκώς στην εξέλιξη της κινητικότητας, παρουσιάζει το νέο ελαστικό Primacy 4, το οποίο αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς για την ασφάλεια στην οδήγηση.

Μετά από τρία χρόνια ανάπτυξης, το νέο ελαστικό προσφέρει υψηλές επιδόσεις στους βρεγμένους δρόμους, από την πρώτη μέρα χρήσης του και μέχρι να φτάσει το νόμιμο όριο του δείκτη φθοράς (1,6 χιλιοστά). Ανταποκρίνεται, δηλαδή, στην ανάγκη για υψηλές επιδόσεις, ακόμα και όταν φθαρεί, προσφέροντας επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο.

Χάρη στα ελαστομερή τελευταίας γενιάς, το νέο Michelin Primacy 4 προσφέρει υψηλό επίπεδο πρόσφυσης στο βρεγμένο οδόστρωμα, από το πρώτο μέχρι το τελευταί οχιλιόμετρο, χωρίς συμβιβασμούς στη διάρκεια ζωής. Για να επιτευχθεί αυτό το επίπεδο πρόσφυσης, έχει βελτιωθεί το σκάλισμα πέλματος και ο νέος σχεδιασμός του περιλαμβάνει πιο τετραγωνισμένες και λιγότερο κωνικές αυλακώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, το νερό απομακρύνεται επαρκώς, ακόμα και όταν το ελαστικό έχει φθαρεί. Έτσι, τόσο όταν είναι καινούριο όσο και όταν φθαρεί, το Michelin Primacy 4 προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο φρεναρίσματος σε βρεγμένο oδοόστρωμα. Σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές με τα ελαστικά του ανταγωνισμού στη διάσταση 205/55 R16 91V, το Michelin Primacy 4, όταν είναι καινούριο, φρενάρει κατά μέσο όρο 0,9 μέτρα πιο νωρίς. Και όταν, όμως, έχει φθαρεί, το Michelin Primacy 4, αυξάνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τους ανταγωνιστές του, καθώς φρενάρει 2,8 μέτρα πιο νωρίς από το μέσο όρο.

Επιπλέον, με το νέο Michelin Primacy 4, οι οδηγοί μπορούν ακόμα πιο εύκολα να «διαβάσουν» το επίπεδο της φθοράς του ελαστικού. Συγκεκριμένα, σε συνδυασμό με τους παραδοσιακούς δείκτες φθοράς, η Michelin πρόσθεσε μια ακόμα πιο εμφανή σήμανση στον ώμο και μια επιπλέον σήμανση στο κάτω μέρος των αυλακώσεων του πέλματος.

Σε σύγκριση με τους βασικούς του ανταγωνιστές, το νέο Michelin Primacy 4 διαρκεί κατά μέσο όρο για 18.000 περισσότερα χιλιόμετρα, επιβεβαιώνοντας στην πράξη τη στρατηγική του Ομίλου της Michelin να σχεδιάζει ελαστικά με επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο, με κορυφαία χιλιομετρική απόδοση. Έτσι, η Michelin προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να οδηγούν με ασφάλεια, καθόλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού, μέχρι, δηλαδή, να φτάσει το νόμιμο όριο του δείκτη φθοράς στα 1,6 χιλιοστά.

Το Michelin Primacy 4 είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα για 16, 17 και 18 ίντσες.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.michelin.gr/tyres/michelin-primacy-4

Δείτε τα καταστημάτα στα οποία μπορεί κανείς να βρει το νέο Michelin Primacy 4 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.michelin.gr/auto/dealer-locator

Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου