Ελλάδα

Αντίο θείε...

Έφυγε σε ηλικία 78 ετών ο Χρόνης Βικονόπουλος.

Καθηγητής στη διαφήμιση αυτοκινήτου, μιλούσε διαφορετικά, προσθέτοντας συναίσθημα όταν επικοινωνούσε τις Lancia και Alfa, που λάτρευε. Όπως άλλωστε και τους 4Τροχούς και τους ιδρυτές του περιοδικού, ενώ υπήρξε καλός φίλος και συνεργάτης του Χρήστου Δαμάσκου και του Γιώργου Μοσχού, έχοντας πολλά χρόνια δίπλα του τον Μιχάλη Κριάδη.

Η παρέα του, σήμερα στον Παράδεισο, με τον Χρόνη όπως πάντα πολύ μπροστά από την εποχή του και για πάντα εύστοχο στις προβλέψεις του για την ελληνική αγορά. Αν, τυπικά, ήταν ο πετυχημένος διαφημιστής με τις ιδιαίτερες καμπάνιες, όσοι πιστοί, γνωρίζουν το ένστικτο και τη δημιουργική του διάθεση για την προβολή-επικοινωνία των Lancia και Alfa. Πάντα με μια αίσθηση του μάρκετινγκ που ψάξε και δεν θα βρεις. Χαρισματικός συνομιλητής, με ειλικρινή λόγο και χιούμορ που το χαρακτήριζε το τακτ, ελέγχοντας με μαεστρία την υπερβολή.

“Θείος” μου, έτσι, για να πειράξει τον αείμνηστο Μιχάλη Μοσχού σε σχέση με αγώνες, όμως ο χαρακτηρισμός απέκτησε τη διαχρονική του σημασία.

Τα συλλυπητήρια της ομάδας μας στην οικογένειά του. Στις δύο κόρες του και στα τέσσερα εγγόνια του, με σεβασμό σε έναν ωραίο άνθρωπο, σημαντικό για την αυτοκίνηση στην Ελλάδα._ Σ.Χ.

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου