top icon
Νέα

Δέκα Nissan e-NV200 για την Δημοτική Υπηρεσία Ύδρευσης του Badajoz της Ισπανίας

Η Δημοτική Υπηρεσία Ύδρευσης στο Badajoz της Ισπανίας ενισχύει τον υπάρχοντα στόλο της με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν e-NV200 της Nissan.

Με την ενσωμάτωση των νέων αμιγώς ηλεκτρικών φορτηγών της Nissan, 16 τόνοι CO2 δεν θα εκπέμπονται πλέον στην ατμόσφαιρα, κάθε χρόνο, στην πόλη του Badajoz. Το νέο στόλο οχημάτων παρουσίασαν στα μέσα ενημέρωσης ο δήμαρχος του Badajoz, Francisco Javier Fragoso και ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα ύδρευσης, Antonio Cavacasillas. Στην τελετή παράδοσης των οχημάτων, ο Christian Costaganna, Διευθυντής Πωλήσεων της Nissan στην Ισπανία δήλωσε: «αυτός ο νέος στόλος οχημάτων, είναι η επιβεβαίωση ότι η δέσμευση για βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κινητικότητα είναι σαφής και αποφασιστική» και πρόσθεσε, «Η Nissan ως παγκόσμιος ηγέτης στην ηλεκτρική κινητικότητα, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πελατών, των εταιρειών και των δημόσιων υπηρεσιών, για να προσφέρει συμβουλές και λύσεις κινητικότητας που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους και πάντα υπό το πρίσμα της βιωσιμότητας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών».

DD

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nissan συνεχίζει να αναπτύσσει προγράμματα ανάπτυξης υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ισπανία, σε συνεργασία με την Easycharger, με την οποία τις τελευταίες ημέρες εγκαινίασε νέους σταθμούς ταχείας φόρτισης που καλύπτουν περισσότερα από 200.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν e-NV200 της Nissan συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του βραβευμένου βαν Nissan NV200 με αυτά του κορυφαίου νέου Nissan LEAF, προσφέροντας στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ένα ελαφρύ φορτηγό μηδενικών εκπομπών ρύπων, γεμάτο με καινοτόμες τεχνολογίες και περίσσεια λειτουργικότητα.

Το Nissan e-NV200 μπορεί να διανύσει έως 301 χλμ σε συνθήκες πόλης, με μία μόνο φόρτιση (μέτρηση αστικού κύκλου WLTP) και προσφέρει σχεδόν αθόρυβη οδήγηση, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κραδασμοί, μηχανικοί θόρυβοι και αλλαγές ταχύτητας. Χάρη στην μετάδοση ισχύος που χαρακτηρίζει ένα EV, επιτυγχάνεται στιγμιαία ροπή στρέψης και ομαλή επιτάχυνση, εξασφαλίζοντας ήρεμες διαδρομές για τους οδηγούς, αλλά και χωρίς θόρυβο για τους κατοίκους των αστικών περιοχών. Η μετάδοση ισχύος με μια σχέση ταχυτήτων και η παρουσία του Hill Start Assist, καθιστούν την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Το 100% ηλεκτροκίνητο φορτηγό Nissan e-NV200 έχει χώρο φορτίου 4,2m³, αρκετό για να χωρέσει δύο παλέτες ή φορτίο μέχρι 701kg. Με το ευρύ άνοιγμα στις πίσω πόρτες, όπως και με τις συρόμενες πλευρικές, η φόρτωση είναι γρήγορη και εύκολη. Το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί επίσης να αναδιπλωθεί για τη δημιουργία ενός πρακτικού γραφείου, ενώ οι εύχρηστοι αποθηκευτικοί χώροι είναι άφθονοι και σε κοντινή απόσταση από το κάθισμα του οδηγού. Για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να μετακινήσουν τους επιβάτες ή πλήρωμα, το e-NV200 Evalia αποτελεί την ιδανική επιλογή. Χάρη στα έξυπνα σπονδυλωτά καθίσματα, υπάρχει πλεονάζων χώρος για αποσκευές ή εργαλεία.

Το Nissan e-NV200, όπως και το e-Evalia, είναι εξοπλισμένο με την μπαταρία των 40Kwh, με τις λιανικές τιμές τους προ φόρων (ΛΤΠΦ) να ξεκινούν από 29.427€ και 29.984€ αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που πρόσφατα θέσπισε η ελληνική κυβέρνηση, δίνεται η δυνατότητα απόκτησης ενός ηλεκτρικού μοντέλου Nissan, σε αρκετά συμφέρουσες τιμές (με επιδότηση στην αρχική τιμή και στην απόσυρση παλαιού οχήματος). Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ