Επαγγελματικά Νέα

1ο Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από το 1ο Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη από 31 Μαρτίου ως 2 Απριλίου.

Η Κεντρική Λαχαναγορά βρίσκεται σε ένα από τα πιο κομβικά εμπορικά σημεία της πόλης, σε μια βιομηχανική ζώνη στην οποία εδρεύουν πολυάριθμες εταιρίες, που μετατρέπουν την περιοχή σε ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα των Αθηνών. Αυτός ο χώρος που σφύζει καθημερινά από επαγγελματίες και υποδέχεται χιλιάδες εμπορικά οχήματα κάθε κατηγορίας, θα μεταμορφωθεί για τρεις ημέρες σε έναν ξεχωριστό εκθεσιακό χώρο, για να παρουσιάσει όλα όσα ενδιαφέρουν τον επαγγελματία οδηγό, με επίκεντρο το αυτοκίνητο.

Στο 1ο MotorShow έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους οι εισαγωγείς και αντιπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιριών της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών οχημάτων, προσφέροντας πλούσιο πεδίο επιλογών στο ενδιαφερόμενο κοινό. Οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να αξιολογήσουν και να συγκρίνουν από κοντά τα αγαπημένα τους επαγγελματικά οχήματα με μια επίσκεψη, αλλά να τα οδηγήσουν και -γιατί όχι- να διαπραγματευτούν μια συμφέρουσα αγορά.

Εκτός από τα οχήματα θα φιλοξενηθούν εταιρείες του ευρύτερου κλάδου, όπως εταιρίες Leasing επαγγελματικών οχημάτων, ασφαλειών, τηλεματικής, ΙΚΤΕΟ κλπ. Χορηγός τίτλου του 1ου Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος είναι η Hertz. Στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί Press Corner, προκειμένου οι δημοσιογράφοι να προμηθευτούν το υλικό της έκθεσης. _Δελτίο Τύπου

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου