Επαγγελματικά Νέα

1ο Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος

Όλα είναι έτοιμα για το 1ο Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος, που ξεκινά με δυνατούς εκθέτες στις 31 Μαρτίου στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών.

 

Η Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στο Ρέντη σίγουρα δεν έχει φιλοξενήσει ποτέ ξανά παρόμοιο event. Τα πάντα είναι έτοιμα και οι χώροι έχουν μεταμορφωθεί σε έναν ξεχωριστό εκθεσιακό χώρο που θα υποδεχτεί τα τελευταία μοντέλα επαγγελματικών οχημάτων της «αγοράς». Η ανταπόκριση των εταιρειών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Έτσι, τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας θα παρελάσουν σε ένα από τα πιο κομβικά εμπορικά σημεία, σε μια αγορά που κυριολεκτικά δεν κοιμάται ποτέ. Η διοργανώτρια εταιρεία Future Events έρχεται να αναζωπυρώσει την ήδη πολύβουη ζωή της Κεντρικής Λαχαναγοράς με μια ξεχωριστή ανοιχτή έκθεση επαγγελματικών οχημάτων, εκεί που η προσφορά κυριολεκτικά συναντά την ζήτηση στην δική της έδρα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστου Καπάταη, του Προέδρου ΟΚΑΑ κ. Μιχάλη Μυτιληνάκη του Δημάρχου Νικαίας –Α.Ι. Ρέντη κ. Γιώργου Ιωακειμίδη και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημοσθένη Σταματάτου._Δελτίο Τύπου

ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου