Επαγγελματικά Νέα

1o Motorshow Επαγγελματικού Οχήματος: Καλή αρχή

Άνοιξε τις πύλες του, για τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές και όχι μόνο, το 1ο Motorshow Eπαγγελματικού Οχήματος στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη.

Η έκθεση των επαγγελματικών, που ξεκίνησε την Κυριακή το πρωί, θα παραμείνει ανοιχτή για τους επισκέπτες μέχρι τις 9 το βράδι της Τρίτης 2 Απριλίου. Ας μη μας παραξενεύει το γεγονός ότι στο ΜοtorShow των LCV δεν υιοθετήθηκαν οι τυπικές ημέρες (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή), καθώς στην Κεντρική Λαχαναγορά οι ημέρες αιχμής και με μεγάλη προσέλευση κόσμου για δουλειές και ψώνια είναι από την Κυριακή έως την Τρίτη. Από την πρώτη ώρα της λειτουργίας της, η ιδέα να διοργανωθεί ακριβώς στην καρδιά της αγοράς και σε έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς για τη χρήση των επαγγεματικών οχημάτων, αποδείχτηκε ιδιαίτερα εύστοχη και κέρδισε οπαδούς.

Τα επίσημα εγκαίνια αναβλήθηκαν την Κυριακή, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων πιου έπνεαν στην περιοχή. Θα πραγματοποιηθούν σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, με την παρουσία του Γ. Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Θάνου Βούρδα, του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστου Καπάταη, του Προέδρου ΟΚΑΑ κ. Μιχάλη Μυτιληνάκη και του Δημάρχου Νικαίας – Αγ.Ι. Ρέντη κ. Γιώργου Ιωακειμίδη. Η ανταπόκριση των εταιρειών είναι μεγάλη και τα πιο δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας παρελαύνουν σε ένα από τα πιο κομβικά εμπορικά σημεία, σε μια αγορά που δεν κοιμάται ποτέ. Σημαντική η συμβολή της Autohellas Hertz, με την χορηγία τίτλου της πρώτης έκθεσης στην Λαχαναγορά, με διοργανώτρια την εταιρεία Future Events.

Στο 1ο Motorshow Επαγγελματικού Οχήματος συμμετέχουν μεταξύ άλλων: Autohellas Hertz ως χορηγός τίτλου, Τoyota Hellas, Fiat - Όμιλος Σφακιανάκη, Ford-Όμιλος Σφακιανάκη, Renault ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., Dacia -ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., Isuzu Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, ΛΑΜΔΑ STAR (εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Mercedes), VW ΑΦΟΙ Φιλοσίδη Α.Ε., Citroen Τσάπαλος Α.Ε., Peugeot ΚΟΥΤΛΑΣ CARS, ΟΜΙΛΟΣ Τιτόπουλος (συστήματα αποθήκευσης, περονοφόρα), FROTCOM Hellas (συστήματα τηλεματικής), AUTOVISION KTEO Λ. Θηβών Α.Ε., ΕΜΠΟΡΙΚΗ AEBE- Iveco, ERGOTRAK–LINDE, ΕΜΑ Μotors, Aroncorp (επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος Crown), TSILIMPARIS body vans, Stathis (ψύξη μεταφορών), Wavenet (συστήματα τηλεματικής), TRUCK INSURANCE Σαμολαδάς

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου