Επαγγελματικά Νέα

Ενδυνάμωση συνεργασίας ΕΕΣΥΜ - Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (ΕΕΣΥΜ) υπό τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Αδαμαντιάδη με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

Στη συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συμμετείχαν από πλευράς ΕΕΣΥΜ και ο κ. Απόστολος Κενανίδης Προέδρος της ΟΦΑΕ & Β Αντιπρόεδρος ΕΕΣΥΜ, η κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) Πάνος Μυλωνάς, οι κ.κ. Δημήτριος Προβιάς, Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ρεθύμνου & Αν. Γενικός Γραμματέας ΕΕΣΥΜ, Νικόλαος Κουλός, Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Φωκίδας & Αν. Οικονομικός Επόπτης ΕΕΣΥΜ και η Μαρία Τελεμέ, Υπεύθυνη Γραμματείας ΕΕΣΥΜ. Τα θέματα που κυριάρχησαν σχετίζονται με πρωτοβουλίες και προτεραιότητες του ΕΕΣΥΜ και συγκεκριμένα η επανεξέταση της Εθνικής Στρατηγικής Μεταφορών, η ανάπτυξη ενός Δικτύου Εμπορευματικών Κέντρων και Συνδυασμένων Μεταφορών εθνικών και διεθνών, η επανεξέταση του Ν.4302/2014 περί εφοδιαστικής αλυσίδας και του Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής, η απλούστευση και ψηφιοποίηση των Υπηρεσιών του Υπουργείου και εξεύρεσή λύσης για την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου φορτηγών αυτοκινήτων της χώρας.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε το περιεχόμενο των εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης των πολιτών της Κρήτης στο πλαίσιο του Μήνα Οδικής Ασφάλειας Κρήτης με θέμα «Οδηγούμε υπεύθυνα–σώζουμε ζωές» που θα διεξαχθεί από τις 30 Μαρτίου έως 12 Απριλίου, σε συνεργασία με το ΙΟΑΣ, ΕΜΠ, τοπικά Επιμελητήρια και φορείς. Ο κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης εξέφρασε τη βούλησή του να ενδυναμώσει περαιτέρω τη συνεργασία του Υπουργείου με τον Ε.Ε.ΣΥ.Μ και τους φορείς που εκπροσωπεί στο σύνολο των θεμάτων που συζητήθηκαν. Επίσης, δήλωσε την πρόθεσή του να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα του ΕΕΣΥΜ θέτοντας υπό την αιγίδα του Υπουργείου τις εκδηλώσεις για τον Μήνα Οδικής Ασφάλειας στην Κρήτη και να συμβάλλει ενεργά στην επιτυχία τους. Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου