Επαγγελματικά Νέα

Fiat Professional : νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Η Fiat Professional, με το νέο άτοκο πρόγραμμα τετραετούς διάρκειας, φιλοδοξεί να προσφέρει την ιδανική λύση και σε επίπεδο χρηματοδότησης.

Παράλληλα με την πλούσια προϊοντική γκάμα, η Fiat Professional αναπτύσσει υπηρεσίες και προγράμματα που κάνουν πιο εύκολη και συμφέρουσα την απόκτηση ενός σύγχρονου επαγγελματικού οχήματος. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία προσφέρει ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης για τα Fiorino, Doblo Cargo και Talento Van. Το άτοκο πρόγραμμα της Fiat Professional προϋποθέτει χαμηλή προκαταβολή (από 35%) και μέγιστη διάρκεια εξόφλησης 48 μηνών. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται όλες οι εκδόσεις των παραπάνω μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), μία επιλογή που προσφέρει τη μέγιστη οικονομία στο κόστος καυσίμου, από οποιαδήποτε άλλη επιλογή, ακόμα και από το υγραέριο. Οι εκδόσεις CNG της Fiat Professional είναι εργοστασιακές και έχουν τις ίδιες καλύψεις με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.

Το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μέσω της FCA Bank και έρχεται να κάνει ακόμα πιο συμφέρουσα την αγορά ενός νέου επαγγελματικού αυτοκινήτου. Προσφέροντας σημαντικές χρηματικές εκπτώσεις έως 3.500 ευρώ, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια (8 χρόνια για το Fiat Professional Fullback), καθώς και το νέο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, η Fiat Professional δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να αποκτήσουν ένα εξαιρετικά αποδοτικό «εργαλείο» για τη δουλειά τους.


Συνοπτικά τα προωθητικά προγράμματα της Fiat Professional έχουν ως εξής


Χρηματικές εκπτώσεις: Doblo Cargo: 2.100 € Fiorino: 2.300€ Talento Van: 1.700€ Ducato Van: 2.900€ Panda Van: 2.500€ Fullback Extended Cab: 2.000€ Fullback Double Cab: 3.500€


Χρηματοδοτικά Προγράμματα FCA Capital Συνδυαστικά με τις προαναφερόμενες εκπτώσεις, προσφέρονται τα παρακάτω προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης: Doblo Cargo, Fiorino & Talento Van: 35% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 0% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις. Panda Van, Ducato Van & Chassis: 50% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου