Επαγγελματικά Νέα

Fiat Professional: πρώτη στις ταξινομήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Η Fiat Professional κατέκτησε το 2019 την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με μερίδιο 17,6%.

Σε μία αγορά που κινήθηκε αυξητικά κατά 9% σε σχέση με το 2018, η Fiat Professional ενίσχυσε την παρουσία της κατά 24% παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην κατηγορία των Van. Συγκεκριμένα, τα Doblo Cargo και Fiorino Van κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση στην κατηγορία τους, με ποσοστό 44%. Σε συνδυασμό με τη δυναμική πορεία των Panda Van, Talento Van και Ducato Van, η Fiat Professional κατέκτησε μερίδιο 25% στα κλειστά επαγγελματικά αυτοκίνητα. Ισχυρή ώθηση στην επίδοση της Fiat Professional έδωσαν και οι εκδόσεις που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), όπου σχεδόν εννέα στα δέκα επαγγελματικά οχήματα που ταξινομήθηκαν το 2019 ανήκουν στην γκάμα της εταιρείας.

Συνεχίζοντας και το 2020 την εστίαση της στις ανάγκες των επαγγελματιών, η Fiat Professional προσφέρει όλα της τα μοντέλα με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια. Η συγκεκριμένη κάλυψη έχει ισχύ για 200.000 χλμ. δίνοντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων στον επαγγελματία. Παράλληλα συνεχίζεται η παροχή άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος μέσω της FCA Capital, αλλά και άλλων ιδιαίτερα προνομιακών επιλογών χρηματοδότησης.

Μέσα στο 2020 τις προτάσεις της Fiat Professional θα πλαισιώσει το νέο Ducato Electric, ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο επαγγελματικό μοντέλο που θα είναι διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα αμαξωμάτων, ενώ για πρώτη φορά ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει το επίπεδο αυτονομίας, αλλά και το σύστημα φόρτισης που επιθυμεί. Το Ducato Electric αποτελεί στρατηγικό προϊόν για την Fiat Professional στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας μια αποδοτική, αλλά και εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον επιλογή στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου