Επαγγελματικά Νέα

To Mitsubishi L200 χορηγός του θεσμού Αγρότης της Χρονιάς 2019

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας-διανομέας της Mitsubishi στην Ελλάδα, ήταν χορηγός στο θεσμό «Αγρότης της Χρονιάς 2019», που διοργανώνει η εφημερίδα Agrenda.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη περιοχή της Μονεμβασιάς παρουσία εκπροσώπων των αγροτικών φορέων και της πολιτείας πραγματοποιήθηκαν μία σειρά από ομιλίες που στόχο τους είχαν να επικοινωνήσουν τις τρέχουσες εξελίξεις σε διάφορους κλάδους που αφορούν στον αγροτικό τομέα. Από την πλευρά της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη, ο υπεύθυνος τεχνικής εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Στέφας έχοντας ως κεντρικό άξονα της ομιλίας την 5η γενιά του Mitsublishi L200, παρουσίασε τις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια στην αγορά των Pick-Up.

Μετά το τέλος των ομιλιών πραγματοποιήθηκε η απονομή τριών πολύ σημαντικών βραβείων: Αγρότης της Χρονιάς ο Παναγιώτης Πασσάς παραγωγός κηπευτικών, καρπουζιών από την Αμαλιάδα. Κτηνοτροφική εκμετάλλευση της Χρονιάς ο Σοφοκλης Φιλιππίδης από τις Σέρρες. Συλλογική Προσπάθεια της Χρονιάς ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ροβιών. Επίσης, απονεμήθηκαν δύο τιμητικές διακρίσεις στον βαμβακοκαλλιεργητή Νίκο Βαρδούλη και στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Συκέας.

Από την πλευρά της, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ επιβραβεύοντας τους νικητές των τριών βραβείων θα παραχωρήσει ένα L200, το οποίο θα το έχουν για την κάλυψη των καθημερινών οδηγικών τους αναγκών για διάστημα τριών μηνών._Δελτίο Τύπου

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου