Επαγγελματικά Νέα

Mitsubishi L200 – με νέες εκδόσεις και εξελιγμένο σύστημα αντιρρύπανσης

Το Mitsubishi L200 από το καλοκαίρι του 2020 θα διατίθεται με εξελιγμένο σύστημα αντιρρύπανσης, που εναρμονίζεται με το τελευταίο πρότυπο Euro 6d-Temp EVAP ISC, καθώς και με τρεις νέες εκδόσεις.

Το έκτης γενιάς L200, με επιτυχημένη εμπορική πορεία σε 150 χώρες, από το καλοκαίρι του 2020 θα διατίθεται με εξελιγμένο σύστημα αντί-ρύπανσης, που εναρμονίζεται με το τελευταίο πρότυπο Euro 6d-Temp EVAP ISC. Επίσης, στις υπάρχουσες εκδόσεις του μοντέλου προστίθενται τρεις νέες, οι οποίες είναι οι εξής: Intense Plus A/T από 34.700 ευρώ, Black Edition M/T από 38.800 ευρώ και Black Edition A/T από 41.000 ευρώ.

m

Επιπλέον της κορυφαίας έκδοσης Instyle, η εντυπωσιακή Black Edition διαθέτει μαύρο δερμάτινο σαλόνι με τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο με πορτοκαλί ραφές, μαύρα μπροστινά φανάρια LED, μαύρη μάσκα Dynamic Shield και μπροστινό σπόιλερ, μαύρα πλαϊνά σκαλοπάτια και πίσω προφυλακτήρα, μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες και χειρολαβές. Τέλος, η Mitsubishi Motors προσφέρει 5ετή εγγύηση & οδική βοήθεια.

m

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου