Επαγγελματικά Νέα

Νέα αξεσουάρ για το Opel Combo

Η Opel ενισχύει τον χαρακτήρα του Combo, με μία ολοκληρωμένη γκάμα νέων αξεσουάρ, σχεδιασμένων για το συμπαγές σε όγκο πολυχρηστικό όχημα.

 

Τα αξεσουάρ που προορίζονται για την επιβατική έκδοση Combo Life και το Combo Cargo LCV περιλαμβάνουν από σχάρες ποδηλάτων και παιδικά καθίσματα μέχρι μπαγκαζιέρες οροφής, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και προστατευτικά χώρων φόρτωσης-αποσκευών. Επιτρέπουν στους επιβαίνοντες να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του Combo (οικογένειες αλλά και επαγγελματίες, ακόμα και καλλιτέχνες όπως ζωγράφοι, για παράδειγμα, που χρειάζεται να μεταφέρουν καμβάδες, καβαλέτα, πινέλα και λαδομπογιές). Η λίστα αξεσουάρ του Combo διαθέτει όλα τα απαραίτητα για προσαρμογή στο στιλ ή τις επαγγελματικές ανάγκες του πελάτη. Η φόρτωση-εκφόρτωση γίνεται γρήγορα και εύκολα. Η δουλειά ξεκινά, για παράδειγμα, με τα κιτ σταθερών ή αφαιρούμενων κοτσαδόρων (από 494 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ, με καλωδίωση 13 επαφών για το ηλεκτρικό σύστημα και μέγιστη ικανότητα κάθετου φορτίου (στη μπίλια) 74 κιλών.

Ακολουθεί μία ευρεία γκάμα σχαρών για ποδήλατα (μέχρι δύο ηλεκτρικά e-bikes ή τέσσερα συμβατικά) που τοποθετούνται στον κοτσαδόρο. Εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας τις σχετικές σχάρες σε συνδυασμό με την αλουμινένια βασική σχάρα οροφής (από 219 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ), το Combo (με ή χωρίς ράγες οροφής) μπορεί να μεταφέρει μέχρι δύο συμβατικά ποδήλατα, ποικίλες μπαγκαζιέρες οροφής (από 217 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ) με χωρητικότητα έως 320 L ή ικανότητα φορτίου έως 50 κιλά), ένα καγιάκ, ακόμα και ένα snowboard. Σε εκδόσεις με πίσω πόρτες, η οροφή του Combo Cargo μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μία πρόσθετη επιφάνεια φόρτωσης, χάρη στις ατσάλινες ή αλουμινένιες σχάρες οροφής, με ενσωματωμένα ροδάκια για εύκολη φόρτωση/εκφόρτωση, με ικανότητα μεταφοράς έως 115 ή 120kg αντίστοιχα. Χρησιμοποιώντας πρόσθετες λύσεις αξεσουάρ, όπως ιμάντες με καστάνιες, αναδιπλούμενα συστήματα ασφάλισης φορτίων και βάση σκάλας (ικανότητα φορτίου 50 κιλών), το Combo μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια ογκώδη αντικείμενα όπως σκάλες, σωλήνες και σανίδες.

Η γκάμα βρεφικών ή/και παιδικών καθισμάτων (από 239 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ) και συστημάτων συγκράτησης για το Combo καλύπτει τις ανάγκες όλων των ηλικιακών ομάδων και πληροί τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας EU ECE-R 44/04, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από πλευρική σύγκρουση. Για εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση, η πρόσδεση των καθισμάτων γίνεται μέσω ISOFIX ή/και των ζωνών τριών σημείων του αυτοκινήτου. Η δεύτερη σειρά καθισμάτων του Combo Life μπορεί να φιλοξενεί έως και τρία παιδικά καθίσματα, το ένα δίπλα στο άλλο, πραγματικό δώρο για οικογένειες και κάτι σπάνιο στην αγορά. Σε περίπτωση ατυχήματος, το διαχωριστικό ασφαλείας προστατεύει από αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στο χώρο αποσκευών του Combo Life (178 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ). Αυτό το μεταλλικό πλέγμα τοποθετείται πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Το Opel Combo διατίθεται σε πολυάριθμες εκδόσεις, με στάνταρ (4.40 m) ή XL μήκος (4.75m). Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν την επιβατική έκδοση Combo Life με πέντε ή επτά καθίσματα, ενώ οι επαγγελματίες μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό καθισμάτων του Combo Cargo LCV από τρία έως πέντε στην έκδοση crew cab. _Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου