top icon
Επικαιρότητα

1.656 προσλήψεις από την Tesla

Η αμερικάνικη εταιρεία αναζητά, μεταξύ άλλων, αρκετούς μηχανικούς και πωλητές. Τόσο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και την Ασία, όσο και στην Ευρώπη.

Ψάχνετε για δουλειά; Η Tesla προσφέρει σε 1.656 «υποψηφίους» την ευκαιρία να εργαστούν για λογαριασμό της αμερικάνικης εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, αλλά και του πάντοτε δραστήριου ιδιοκτήτη της, Elon Musk. Όπως πληροφορούμαστε, στο επίσημο site της φίρμας, οι ιθύνοντες της Tesla αναζητούν, μεταξύ άλλων, έναν εξειδικευμένο στα συστήματα ραντάρ μηχανικό, με 3ετη προϋπηρεσία στον κλάδο, έναν ικανό μάνατζερ που θα «στήσει» από το μηδέν ένα τμήμα επισκευής οχημάτων στο… Μεξικό, αλλά και αρκετούς product managers που θα εργαστούν στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Άμστερνταμ, στο Μιλάνο, αλλά και στη Σαγκάη!

Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν παρά μέρος των μεγαλόπνοων σχεδίων του Elon Musk, ο οποίος σκοπεύει μέσα στα προσεχή χρόνια να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων της μάρκας. Συγχρόνως, η Tesla σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της εκτός των αυστηρών ορίων των ΗΠΑ, με νέα γραφεία, κέντρα εξέλιξης και… διοικητήρια, ενώ ήδη έχει στα σκαριά ένα νέο εργοστάσιο κατασκευής μπαταριών, το οποίο, όπως προσδοκούν οι ιθύνοντες της, θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο.

Αν μη τι άλλο, ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα για την Tesla είναι η τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης, με τα πρώτα δείγματα γραφής να εφαρμόζονται πιλοτικά σήμερα μέσω του προγράμματος AutoPilot.

Σε ότι αφορά στις νέες θέσεις εργασίας και ειδικότερα στην τεχνολογία Autopilot, ο Elon Musk έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Ψάχνουμε για τους καλύτερους μηχανικούς στον τομέα του software. Δεν απαιτείται προγενέστερη εμπειρία στον κλάδο αυτοκινήτων. Θα πραγματοποιήσω προσωπικά όλες τις συνεντεύξεις με αυτούς που ενδιαφέρονται να εργαστούν στο πρόγραμμα Autopilot».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του τμήματος HR, Arnnon Geshuri, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 14 μηνών, πάνω από 15 εκ.(!) βιογραφικά σημειώματα έχουν σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Προσωπικού της αμερικάνικης εταιρείας._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ