top icon
Επικαιρότητα

17 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα του νέου Audi e-tron

Στο Σ. Φραντσίσκο των ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου η αναβληθείσα πρεμιέρα του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας.

H παρουσίαση του νέου Audi e-Tron, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου μαζικής παραγωγής της γερμανικής φίρμας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου στα πλαίσια της εκδήλωσης AudiSummit στην πόλη των Βρυξελών, αποτελούσε ένα γεγονός υψίστης σημασίας για την εταιρεία των τεμνόμενων κύκλων σηματοδοτώντας εν πολλοίς το εναρκτήριο λάκτισμα για τη στροφή της σε περιβαλλοντικά βιώσιμες προτάσεις. Εντούτοις, πριν έναν ακριβώς μήνα, η γερμανική εταιρεία προχώρησε στην επ’ αόριστο αναβολή της εν λόγω εκδήλωσης και κατ’ επέκταση της πρεμιέρας του μοντέλου, για «οργανωτικούς λόγους». Διόλου τυχαία, όμως, η ακύρωση της πιο σημαντικής εταιρικής εκδήλωσης της γερμανικής φίρμας, αλλά και της σημαντικότερης πρεμιέρας της για το 2018, διόλου τυχαία ήρθε στο φως μία μόλις εβδομάδα μετά τη σύλληψη του CEO της εταιρείας, Rupert Stadler, ο οποίος κατηγορείται στη Γερμανία για απάτη και ψευδή διαφήμιση στα πλαίσια των συνεχιζόμενων ερευνών που σχετίζονται με το διαβόητο σκάνδαλο χειραγώγησης των εκπομπών ρύπων του Ομίλου VW.

Διαβάστε επίσης: Η Audi αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου e-tron

Η Audi, και συγκεκριμένα το αμερικανικό παράρτημά της, βάζει τέλος στο όλο… μυστήριο ανακοινώνοντας πως το νέο e-tron θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 17 Σεπτεμβρίου στο Σ. Φραντσίσκο των ΗΠΑ, ημέρα κατά την οποία θα αρχίσει να λαμβάνει και τις πρώτες παραγγελίες για τους πελάτες της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού.

«Εισάγουμε ένα πρωτοποριακό και πελατοκεντρικό όχημα μ’ έναν premium, πελατοκεντρικό τρόπο. Η διαδικασία αυτή μας επιτρέπει να προσφέρουμε διαφάνεια από την παραγγελία και την κατασκευή κάθε αυτοκινήτου καθώς και καθ’όλη την πορεία του έως και την παράδοσή του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Audi Β. Αμερικής, Scott Keogh.

Διαβάστε επίσης: Τα μυστικά της αεροδυναμικής του νέου Audi e-tron

Και συμπλήρωσε:

«Αυτό το νέο σύστημα παραγγελιοληψίας για το νέο etron αποτελεί μέρος του τρόπου με τον οποίο η Audi Αμερικής θα δημιουργήσει ένα ψηφιακό οικοσύστημα για τους ιδιοκτήτες της. Αφού οι πελάτες πραγματοποιήσουν μια κράτηση, θα μπορούν να την εντοπίσουν online μαζί με τον τοπικό αντιπρόσωπο τους. Η Audi θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το οικοσύστημα και τις προσφορές για τους πελάτες των ΗΠΑ στην εκδήλωση του Σ. Φρανσίσκο».

Όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Audi Β. Αμερικής, οι παραγγελίες θα συνοδεύονται στις ΗΠΑ με την καταβολή προκαταβολής ύψους 1.000 $._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ