top icon
Επικαιρότητα

Ανάκληση 227.000 αυτοκινήτων για VW και Porsche

Η VW και η Porsche θα πρέπει να ανακαλέσουν περί τα 227.000 αυτοκίνητα λόγω προβλημάτων με τους αερόσακους και τους προεντατήρες των ζωνών ασφαλείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Stuttgarter Zeitung, η ανάκληση αφορά στα μοντέλα Tiguan, Sharan και CC της VW, τα οποία κατασκευάστηκαν το 2015, καθώς και τις 911, Boxster, Cayman και Panamera της ομόσταβλης Porsche, που παρήχθησαν από το 2015 έως και το 2016.

Το ρεπορτάζ της Stuttgarter Zeitung αναφέρει ότι η ομοσπονδιακή αρχή ΚΒΑ ξεκαθάρισε ότι στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα απαιτείται αναβάθμιση-ενημέρωση του λογισμικού μου ελέγχει τη λειτουργία των αερόσακων.

Μάλιστα, η ίδια η VW εντόπισε πιθανά προβλήματα με τους αερόσακους σε ορισμένα από τα επηρεαζόμενα οχήματα, προσθέτοντας σε αυτά πρέπει να εγκατασταθεί νέο λογισμικό.

Εκπρόσωπος της Porsche ανέφερε ότι περίπου 23.500 αυτοκίνητα της εταιρείας είναι πιθανό να έχουν επηρρεαστεί από τα προαναφερθέντα προβλήματα, τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν τους αερόσακους ή τους προεντατήρες των ζωνών ασφαλείας ακόμα και αν το όχημα δεν είχε εμπλακεί σε ατύχημα.

Από τα επίμαχα οχήματα της Porsche, περίπου τα 3.900 έχουν ταξινομηθεί στη Γερμανία._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ