top icon
Επικαιρότητα

Αποκάλυψη για τη νέα σειρά 1 της BMW!

Ιδού η πρώτη φωτογραφία της νέας σειράς 1 της BMW, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα σε ενάμιση περίπου μήνα από σήμερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Ιδού η πρώτη φωτογραφία της νέας σειράς 1 της BMW, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα σε ενάμιση περίπου μήνα από σήμερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.
 
Είναι κοινό πλέον μυστικό πως η Βαυαρική εταιρεία βρίσκεται κυριολεκτικά προ των πυλών ανανεώνοντας το μικρότερο μοντέλο της γκάμας της. Τόσο στις εκδόσεις κουπέ και χάτσμπακ (3θυρες και 5θυρες), όσο και στη λιγότερο δημοφιλή, από πλευράς πωλήσεων, κάμπριο. Σήμερα, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την πρώτη και την τελευταία κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού γυρίσματος που η Βαυαρική εταιρεία ετοιμάζει εν όψει του επίσημου λανσαρίσματος της νέας σειράς 1 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον προσεχή Ιανουάριο. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι αλλαγές σε επίπεδο σχεδίασης είναι επουσιώδεις, με τις κυριότερες αλλαγές να επικεντρώνονται στα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες, που θυμίζουν έντονα εκείνα της επίσης επερχόμενης σειράς Μ.
 
Από εκεί και πέρα, βέβαιο είναι πως οι Γερμανοί θα έχουν επέμβει αρκετά και στα μηχανικά μέρη. Και, κυρίως, σε ότι αφορά στους κινητήρες που θα κινούν τις «ρετουσαρισμένες» εκδόσεις της σειράς 1, καθώς οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ πιθανό είναι να δούμε κάτω από το καπό τους τη νέα γενιά υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων των Βαυαρών, στα 2,0 αρχικά λίτρα, που θα αποδίδουν στις δύο διαθέσιμες παραλλαγές τους περί τους 204 και 238 ίππους. Από εκεί και πέρα τώρα, η μεγάλη είδηση έχει να κάνει με τους πολύ-αναμενόμενους κινητήρες turbo των 1,2 και 1,5 λίτρων, οι οποίοι, ωστόσο, είναι άγνωστο μέχρι και αυτή τη στιγμή αν τελικά πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους φιλοξενούμενοι κάτω από το καπό των ανανεωμένων εκδόσεων της σειράς 1.
 

Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες απορίες μας σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το ποιόν της νέας σειράς 1 θα λυθούν σε λίγες μόλις μέρες από σήμερα. Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν!

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ