top icon
Επικαιρότητα

Αποκάλυψη για την Porsche Boxster Spyder

Παγκόσμια πρώτη εμφάνιση της ανοιχτής έκδοσης της Porsche Spyder στο New York International Auto Show.

Παγκόσμια πρώτη εμφάνιση της ανοιχτής έκδοσης της Porsche Spyder σήμερα, στο New York International Auto Show.

 

Η ανοιχτή προσθήκη στη γκάμα της Porsche Boxster υπερτονίζει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της, ενώ συνάμα αναδεικνύει όλη την ομορφιά που μπορεί να έχει ένα ανοιχτό σπορ αυτοκίνητο. Στον εξωτερικό σχεδιασμό της, ιδιαίτερα στο εμπρός και πίσω μέρος, είναι φανερές οι επιρροές από την Cayman GT4. Το νέο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, η οποία φυσικά είναι δημοφιλέστατη στην αγορά των ΗΠΑ, χρησιμοποιεί το μηχανικό σύνολο της 911 Carrera. Μιλάμε πάντα για τον εξακύλινδρο επίπεδο ατμοσφαιρικό κινητήρα των 3.8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 375 ίππους και συνεργάζεται αποκλειστικά με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων της Porsche.

Mε το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο η Porsche Boxster Spyder επιταχύνει α-πό στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ αναπτύσσει τελική ταχύτητα 290 χιλιομέτρων την ώρα (η εταιρεία ανακοινώνει μέση κατανάλωση σε καύσιμο 9,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα).

Η νέα Porsche Boxster Spyder θα είναι διαθέσιμη για όσους επιθυμούν και μπορούν να την αγοράσουν από τον ερχόμενο Ιούλιο, με την τιμή της βασικής της έκδοσης να ορίζεται στα 112.000 ευρώ περίπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ