top icon
Επικαιρότητα

«Aσανσέρ» οι τιμές του πετρελαίου

Άνοδος του μπρεντ κατά 2,9% στα 34 δολάρια το βαρέλι, έπειτα από την πτώση της Δευτέρας, που ξεπέρασε το 3%. Άνοδος επίσης και για το αμερικανικό αργό, στα ίδια περίπου ποσοστά, ύστερα από τη χτεσινή «βουτιά» του 8%.

Συνεχίζονται οι «αμφιταλαντεύσεις» στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου, καθώς ακόμη δεν έχει προκύψει η αναμενόμενη παύση στον ανταγωνισμό μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ρωσίας, ούτε και είναι βέβαιο ότι τελικά αυτή θα συντελεστεί. Τις πρωινές ώρες της Τρίτης το μπρεντ σημείωσε άνοδο κατά 2,9% φτάνοντας τα 34 δολάρια το βαρέλι, ενώ τη Δευτέρα κατέγραψε πτώση, που ξεπέρασε κατά τι το 3%. Παράλληλα, οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου αυξήθηκαν κατά 3%, αγγίζοντας τα 26,9 δολάρια το βαρέλι. Μόλις χτες όμως, είχαν κάνει μια μεγαλοπρεπή βουτιά της τάξης του 8%.

Η Μόσχα και το Ριάντ θα συνομιλήσουν την Πέμπτη, μήπως και «τα βρούνε», τη στιγμή που η παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου έχει μειωθεί κατά 30% περίπου, λόγω του μεγάλου περιορισμού των μεταφορών που έχει επιβάλλει η επέλαση του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ