top icon
Επικαιρότητα

Auto & Moto Exelixis 2005 (15-23 Οκτωβρίου)

Στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού από τις 15 ως τις 23 Οκτωβρίου διοργανώνεται η έκθεση «Αuto & Moto Exelixis 2005», με πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες της

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η γνωστή σε όλους μας Διεθνής Έκθεση Auto & Moto Exelixis, καθιερωμένος πια θεσμός στον τομέα της βελτίωσης -εξέλιξης του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, αναβαθμίζεται και μετατρέπεται από μία έκθεση σε ένα πολυδιάστατο event, το Athens International Motorsport Show που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού (πρώην Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών), από το Σάββατο 15 έως και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2005.
 
Συγκεκριμένα, με νέα έδρα το Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ανατολικό Αεροδρόμιο), σε ένα χώρο 22.000 τ.μ., με μεγάλη δυνατότητα στέγασης και κατάλληλο για παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και parking για χιλιάδες οχήματα, η έκθεση-show στεγάζεται πλέον σε ένα χώρο αντάξιο της.
 
Η Auto & Moto Exelixis είναι η πρώτη στην Ελλάδα διεθνής έκθεση με θέμα την βελτίωση και εξέλιξη του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, ανοικτή στο ευρύ κοινό και στους επαγγελματίες του χώρου, με ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα και στόχο την παρουσίαση του ευρύτερου χώρου της βελτίωσης, εξέλιξης και after market του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.    
 
Παράλληλα φέτος με την προσθήκη σημαντικών εκδηλώσεων από την Ελλάδα (αγώνες Dragster, Cart, Supermoto κ.α), την Ευρώπη (Emma Eurofinals), καθώς επίσης και με την συμμετοχή εκθετών από το εξωτερικό, ο όρος διεθνής αποκτά ουσιαστική υπόσταση για τα ελληνικά δεδομένα.
 
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι: για τις ημέρες από Δευτέρα 17 έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου από 16.00 έως 22.00. Για τις ημέρες Σάββατο 15, Κυριακή 16, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η έκθεση θα λειτουργήσει από 10.00 έως 22.00. Ειδικά για την Παρασκευή 21-10-2005, και μόνο για το ΚΤΙΡΙΟ 2 (εταιρείες CAR AUDIO) θα λειτουργήσει από τις 10.00 έως και τις 22.00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ