top icon
Επικαιρότητα

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε στο βουνό τα πέδιλα σκι της Bentley αποτελούν μονόδρομος

Η Bentley συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη Max Mavior και τη μάρκα πολυτελούς εξοπλισμού σκι Bomber, ώστε να δημιουργήσει μια συλλεκτική συλλογή για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν στις χιονισμένες επιφάνειες.

H βρετανική Bentley, σε συνεργασία με τον Γερμανό καλλιτέχνη Max Mavior και τη μάρκα πολυτελούς εξοπλισμού σκι Bomber, δημιούργησε μια νέα συλλογή με συλλεκτικά πέδιλα σκι.

Τα μοναδικά πέδιλα σκι της Bentley παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο των διάσημων αγώνων Hahnenkamm, που διεξάγονται κάθε χρόνο από το 1931 στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας.

Bentley

Tα μόλις 200 ζευγάρια πέδιλα σκι, τα οποία φυσικά κοστίζουν κάτι παραπάνω, έχουν σχεδιαστεί από τα καλύτερα υλικά, ενώ όπως αναμενόταν ενσωματώνουν σχεδιαστικά στοιχεία από τα υπεραυτοκίνητα της Βρετανικής φίρμας. Εμπνευσμένα από το μοτίβο που εφαρμόζεται στις δερμάτινες επενδύσεις των Bentley τα εν λόγω πέδιλα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως έργα τέχνης.

Για να ολοκληρωθεί το σετ, η Bentley προσφέρει μπατόν για σκι τα οποία ενσωματώνουν στοιχεία από λεβιέ ταχυτήτων παλαιότερων μοντέλων της εταιρείας, ενώ οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν και χειροποίητο κράνος το οποίο είναι κατασκευασμένο από carbon υλικό. Φυσικά το λογότυπο της Bentley δεσπόζει στον εν λόγω κράνος.

Bentley

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Bentley

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ