top icon
Επικαιρότητα

Η CUPRA επιθυμεί να γίνει το νέο trend της αυτοκίνησης

Η CUPRA με τις νέες συνεργασίες της με σημαντικές εταιρείες στο χώρο της μόδας, του αθλητικού εξοπλισμού αλλά και της κατασκευής σπορ γιοτ στοχεύει να γίνει το fashion icon της αυτοκίνησης.

Η CUPRA με τα ιδιαίτερα μοντέλα τα οποία προσφέρει, έχει χαράξει το δικό της δρόμο ενώ ταυτόχρονα έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό. Έχοντας κατά νου όλα αυτά η Ισπανική εταιρεία κάνει το επόμενο βήμα με στόχο να δημιουργήσει το CUPRA lifestyle universe. Αυτό το σύμπαν έχει ξεκινήσει να δημιουργείται ταχύτατα καθώς η CUPRA συνεργάζεται με σημαντικές μάρκες στο χώρο της μόδας, του αθλητικού εξοπλισμού αλλά και της κατασκευής σπορ γιοτ, με απώτερο σκοπό η CUPRA να κατακτήσει το αγοραστικό κοινό το οποίο αναζητά κάτι το διαφορετικό.

MIKAKUS

Έχοντας δεσμευθεί πως θα δημιουργήσει αποκλειστικές και περιορισμένες συλλογές προϊόντων που αντιπροσωπεύουν το lifestyle της μάρκας, η CUPRA συνεργάζεται με τις εταιρείες μόδας Mikakus, TRAKATAN και L.G.R., δημιουργώντας αποκλειστική συλλογή υποδημάτων, συλλογές τσαντών, αξεσουάρ καθώς και γυαλιά ηλίου.

CUPRA

Η CUPRA επεκτείνεται ταυτόχρονα στον αθλητικό εξοπλισμό με την συνεργασία με την Wilson Sporting Goods CO, δημιουργώντας αποκλειστική σειρά ρουχισμού αλλά και ρακετών που σχετίζεται με το άθλημα του Padel, ενώ οι φίλοι της μάρκας που αγαπούν την ποδηλασία μέσα από την συνεργασία της CUPRA με την μάρκα FABIKE, μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους μοναδικό ποδήλατο με κωδική ονομασία FABIKE C3 CUPRA Special Edition.

CUPRA

Η CUPRA έχοντας ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία αναζητά τρόπους ώστε να μπει στα σπίτια των φίλων της αυτοκίνησης. Με στόχο αυτό, συνεργάζεται με την εταιρεία φωτιστικών ειδών Marset. Μέσα από την εν λόγω συνεργασία δημιουργήθηκε το φορητό, επαναφορτιζόμενο φωτιστικό Chispa το οποίο δεν έχει καλώδιο. Το φωτιστικό Chispa συνδέει συμβολικά τον κόσμο των αυτοκινήτων με τον κόσμο της δημιουργικότητας και της καινοτομίας. Ο σχεδιασμός βασίζεται στο διαχρονικό σχεδιασμό του κλασικού φανού των γκαράζ, εκπέμποντας ζεστό και λαμπερό φως. Το φωτιστικό Chispa σύμφωνα με την CUPRA αποτελεί τον τέλειο σύντροφο σας για κάθε περιπέτεια.

CUPRA

Για την CUPRA το υδάτινο στοιχείο έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο διότι μέσα από αυτό αναζητούσε τρόπους στο να δημιουργήσει ένα σύμπαν εμπειριών γύρω από το αυτοκίνητο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η συνεργασία με την De Antonio Yachts να αποτελέσει μία νέα αρχή για την CUPRA καθώς παρουσιάστηκε στο κοινό το De Antonio Yachts D28 Formentor. Το εν λόγω γιοτ σχεδιάστηκε από τις δύο μάρκες από κοινού και φυσικά γίνεται αντιληπτό πως πηγή έμπνευσης αποτελεί το CUPRA Formentor. Αυτή συνεργασία δεν θα είναι η τελευταία καθώς το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθεί ένα υβριδικό σκάφος εμπνευσμένο αυτή τη φορά από το Cupra Formentor e-HYBRID.

CUPRA

Η CUPRA με όλες αυτές τις συνεργασίες ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την σύγχρονη ιστορία της μάρκας, το κεφάλαιο CUPRA lifestyle universe.

Ηλεκτρονικός Ιστότοπος: https://www.cupraofficial.gr/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CUPRA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • CUPRA
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ