top icon
Επικαιρότητα

ΔΕΗ – μνημόνια συνεργασίας για την ηλεκτροκίνηση

Μνημόνια συνεργασίας για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης υπέγραψε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού με την Fraport Greece, την BEAT, την ΑΒ Βασιλόπουλος και την Solaris Bus & Coach.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ανακοίνωσε πως υπέγραψε μνημόνια συνεργασίας για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης με την Fraport Greece, την BEAT και την ΑΒ Βασιλόπουλος. Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, το πρόγραμμά της περιλαμβάνει την τοποθέτηση σε ολόκληρη τη χώρα 1.000 σταθμών φόρτισης μέσα στην επόμενη τριετία.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Fraport Greece θα διερευνηθούν οι κατάλληλοι χώροι στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η δεύτερη για τη δημιουργία σημείων φόρτισης και εγκατάστασης ηλεκτρικών φορτιστών στους χώρους στάθμευσης των οχημάτων των επιβατών.

Στη συνεργασία με την BEAT θα εξεταστούν οι δυνατότητες εγκατάστασης σταθμών φόρτισης σε πιάτσες ταξί, όπως και η ανάπτυξη υπηρεσιών φόρτισης για τους οδηγούς των μελλοντικών ηλεκτρικών ταξί, που θα προκύψουν με τη συνδρομή του νέου νομοσχεδίου για την ηλεκτροκίνηση.

Αντίστοιχα, η συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος φιλοδοξεί να εγκαταστήσει σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης στα καταστήματα που διατηρεί η μεγάλη αλυσίδα supermarkets σε όλη την επικράτεια. Tέλος, το μνημόνιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με την Solaris Bus & Coach στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένων λύσεων συγκοινωνιακών αναγκών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ