top icon
Επικαιρότητα

Διακοπή στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ και των λεωφορείων του ΟΑΣΑ

Δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια σε ολόκληρο το δίκτυο της γραμμής 1 (ΗΣΑΠ). Τα δρομολόγια του Μετρό γίνονται έως το σταθμό Δουκ. Πλακεντίας.

Εντολή να επιστρέψουν όλα τα λεωφορεία, που κυκλοφορούσαν από νωρίτερα στους δρόμους της Αθήνας, στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ έδωσε η διοίκηση του Οργανισμού λίγο πριν τις 7 το πρωί. Tα λεωφορεία αποσύρονται μέχρι νεωτέρας, καθώς τα προβλήματα στους δρόμους είναι μεγάλα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και περιπτώσεις με λεωφορεία που κόλλησαν σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Επίσης δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια σε ολόκληρο το δίκτυο της γραμμής 1 (ΗΣΑΠ). Στο δίκτυο του προαστιακού δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο. Τα δρομολόγια του Μετρό γίνονται έως το σταθμό Δουκ. Πλακεντίας. Εκεί οι επιβάτες με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται σε συρμούς του. Τέλος, δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Τραμ στο τμήμα από τη στάση Λεωφ. Βουλιαγμένης ως το Σύνταγμα.

Η χιονόπτωση θα είναι συνεχής μέχρι τις 10.00 π.μ. και συστήνεται μεγάλη προσοχή σε όλους τους πολίτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις όποιες απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί στο επόμενο τρίωρο. Πηγή: www.thetoc.gr

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ