top icon
Επικαιρότητα

Διάκριση για το Bridgestone Potenza Sport

Το ελαστικό της Bridgestone Potenza έλαβε την καλύτερη βαθμολογία σε βρεγμένο και κορυφαίες βαθμολογίες σε στεγνό oδόστρωμα.

Το νέο κορυφαίο σπορ ελαστικό της Bridgestone, Potenza Sport, ανακηρύχθηκε νικητής στη δοκιμή σπορ ελαστικών του 2021 από το Autobild sportscars. Προηγήθηκε έναντι οχτώ άλλων ελαστικών σε διάσταση 265/35 ZR 20 με ένα Ford Mustang 5.0, λαμβάνοντας τη συνολικά καλύτερη βαθμολογία σε βρεγμένο και κορυφαίες βαθμολογίες σε στεγνό και τον χαρακτηρισμό «υποδειγματικό» από το γερμανικό περιοδικό.

Το ελαστικό εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων της Bridgestone, Potenza Sport, αποδείχθηκε ότι έχει τη μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε στεγνό από όλα τα υπόλοιπα ελαστικά και συμπεριλήφθη μέσα στις δύο κορυφαίες επιδόσεις της δοκιμής στον χειρισμό σε στεγνό. Στο βρεγμένο, το Bridgestone Potenza Sport είχε και πάλι τη μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος και βραβεύτηκε με την καλύτερη απόδοση στο χειρισμό σε βρεγμένο και την καλύτερη απόδοση σε υγρό καιρό σε κυκλική πίστα. Στο κορυφαίο σπορ ελαστικό αποδόθηκαν επίσης πολύ καλές επιδόσεις κατά της υδρολίσθησης που συνέβαλαν σε αυτό που το AutoBild sportscars περιέγραψε ως «ένα εντελώς νέο σημείο αναφοράς» στον χειρισμό σε βρεγμένο.

Η δοκιμή σπορ ελαστικών 2021 του AutoBild sportscars ήταν η πρώτη δοκιμή του ελαστικού που διεξήχθη από ένα ανεξάρτητο περιοδικό αυτοκινήτου, αλλά όχι το πρώτο του βραβείο. Ο TÜV SÜD, ένας από τους πιο σεβαστούς ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών στην Ευρώπη, απένειμε στο Bridgestone Potenza Sport την καλύτερη απόδοση τόσο στο στεγνό φρενάρισμα όσο και στην σταθερότητα σε στροφή και σε ευθεία, σε σχέση με τους ανταγωνιστές στην premium κατηγορία, κατά την κυκλοφορία του ελαστικού. Ο TÜV SÜD χαρακτήρισε επίσης το Bridgestone Potenza Sport, το οποίο έχει βαθμολογία «Α» στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα στο κράτημα σε βρεγμένο σε όλες τις διαστάσεις, με την καλύτερη απόδοση στην στροφή σε βρεγμένο και χειρισμό.

Αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη, το Bridgestone Potenza Sport διατίθεται σε 96 διαστάσεις από 17 ως 22 ίντσες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιβατικών αυτοκινήτων και ασφάλτινων SUV, που κυμαίνονται από premium sedan και SUV έως πολυτελή και εμβληματικά αυτοκίνητα._Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ