top icon
Επικαιρότητα

4TΡΟΧΟΙ Ιουνίου

Βγαίνοντας από τη σκόνη του Ακρόπολις οδηγούμε το VW Golf GTI VII, δοκιμάζουμε το Toyota RAV4 2.0 D-4D και συγκρίνουμε το Honda Civic 1.6 i-DTEC και το Kia Ceed 1.6 CRDI. Αυτά και άλλα πολλά, στο τεύχος Ιουνίου.

Βγαίνοντας από τη σκόνη του Ακρόπολις οδηγούμε το VW Golf GTI VII, δοκιμάζουμε το Toyota RAV4 2.0 D-4D και συγκρίνουμε το Honda Civic 1.6 iDTEC και το Kia Ceed 1.6 CRDI. Αυτά και άλλα πολλά, στο τεύχος Ιουνίου.

 
Είμαστε παρόντες στον πρώτο θρίαμβο της Volkswagen στα ελληνικά χώματα, που συνέπεσε με την πρώτη νίκη του Jari-Matti Latvala στις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις και ευπειθώς αναφέρουμε περιγράφοντας, σχολιάζοντας και φωτογραφίζοντας…
 
Με τη σκόνη του Ράλλυ Ακρόπολις να μην έχει ακόμη κατακαθίσει και με την ευκαιρία της συμμετοχής του Robert Kubica στον Εθνικό μας Αγώνα, συζητάμε μαζί του για την τωρινή του παρουσία και τα μελλοντικά του σχέδια στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Παράλληλα, ευκαιρίας δοθείσης, οδηγούμε στις ειδικές διαδρομές του καλύτερου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ τρία από τα πρόσφατα αφιχθέντα στη χώρα μας τετρακίνητα μοντέλα (Ford Kuga 1.6 EcoBoost, Opel Mokka 1.7 CDTI, Nissan Qashqai 1.6 dCi).
 
Ωστόσο, δεν αφήνουμε ανεκμετάλλευτες και τις περίφημες ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Μόντε Κάρλο, περιδιαβαίνοντάς της με τρεις μικρούς «πυραύλους εδάφους-εδάφους» (Citroen DS3 Racing, Ford Fiesta ST, Punto Abarth Supersport).
 
Mε Αudi Quattro και S5 στις ειδικές διαδρομές του Υμηττού, σε μια σπάνια «αντιπαράθεση» του παρόντος με το παρελθόν της τετρακίνησης…
 
Περιγράφουμε τις εντυπώσεις μας από την οδήγηση του νέου Toyota RAV4 με τον δίλιτρο diesel κινητήρα και γνωριζόμαστε οδηγικά με το VW Golf GTI έβδομης γενιάς.

Στην ενότητα των συγκριτικών δοκιμών υπάρχουν δύο πολύ ενδιαφέροντα «ζευγάρια», το Honda Civic 1.6 i-DTEC και το Kia Ceed 1.6 CRDI, καθώς επίσης τα Toyota Auris 1.33 99 PS και VW Golf 1.2 TSI 86 PS.
 
Και όπως κάθε φορά, οι αναγνώστες μας μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της Αυτοκίνησης σε όλα τα επίπεδα, από τον τομέα των νέων μοντέλων και των τεχνολογιών έως τα τεκταινόμενα στη Formula 1 και όχι μόνο…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ