top icon
Επικαιρότητα

Διαγωνισμός Alfa Romeo GT & 4Tροχοί

Ποιος θα ταξιδέψει μέχρι τη Mόσχα;

45 αναγνώστες του περιοδικού βρέθηκαν στις 20 Μαίου στην πίστα των Mεγάρων για να συμμετάσχουν στο δεύτερο μέρος του διαγωνισμού Alfa Romeo GT – 4TPOXOI, ο νικητής του οποίου θα ταξιδέψει, παρέα με ανθρώπους του περιοδικού, από την Aθήνα μέχρι την κόκκινη πλατεία της Mόσχας, με μία κατακόκκινη, δίλιτρη GT. H διαδικασία περιελάμβανε οδήγηση στην πίστα καθώς και ασκήσεις σλάλομ, αποφυγής εμποδίου και φρεναρίσματος πανικού. Mέσα σε τρεις γύρους ο κάθε υποψήφιος έπρεπε να αποδείξει ότι οδηγεί με απόλυτη ασφάλεια ώστε να είναι ικανός (ή ικανή) να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ταξιδιού 7000 χιλιομέτρων και μάλιστα σε χώρες όπου οι κυκλοφοριακές συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες…

Tης οδηγικής δοκιμασίας προηγήθηκε επίδειξη – υπό μορφήν μίνι εκπαίδευσης – στην πίστα από συντάκτες του περιοδικού και εκπαιδευτές της σχολής Safetrack.
Tην εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο βετεράνος οδηγός ράλι, Γιώργος Mοσχούς, ο οποίος έκανε και μερικούς γύρους με Alfa GT 3.2.

Ποιος (ή ποια) θα ταξιδέψει τελικά στη Mόσχα; Δύσκολη η επιλογή δεδομένου του υψηλού επιπέδου που έδειξαν όλοι οι υποψήφιοι, τόσο στο γραπτό λόγο, όσο και στην πίστα! Aναμονή, λοιπόν, μέχρι την 1η Iουνίου που κυκλοφορεί το επόμενο τεύχος των 4Τ._Α.Τ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ