top icon
Επικαιρότητα

GTi της χρονιάς: νικητής το Seat Leon Cupra

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πίστα των Μεγάρων η εκδήλωση για την ανάδειξη του GTi της χρονιάς, στην οποία έδωσαν το παρών περισσότεροι από 1.000 φίλοι των τεσσάρων τροχών.

Το Seat Leon Cupra, λαμβάνοντας το 26% των ψήφων, αναδείχθηκε νικητής της περιόδου 2006-2007. 

Δεύτερο στην προτίμηση όσων παρέστησαν ήταν το Renault Clio RS με 20%, ενώ την τρίτη και τέταρτη θέση κατέλαβαν τα Honda Civic Type R και VW Golf GTI Edition 30, με 14% και 13% αντίστοιχα. 

Ο υπερτυχερός που κέρδισε το Seat Leon 1.6 Force ήταν ο 41χρονος στρατιωτικός από την Άρτα Θεόδωρος Χρυσανθόπουλος, αναγνώστης των 4ΤΡΟΧΩΝ κατά δήλωσή του από 30ετίας, ο οποίος ήρθε ειδικά για την εκδήλωση από την Ήπειρο.

Η γιορτή των GTi της χρονιάς, καθιερωμένη πια ως θεσμός στο χώρο, ικανοποίησε όλους τους παρισταμένους, αλλά και τους οδηγούς που ανέλαβαν να προσφέρουν ευχαρίστηση στους 110 αναγνώστες που κληρώθηκαν να συνοδηγήσουν τα υποψήφια για τον τίτλο αυτοκίνητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και φωτογραφικά στιγμιότυπα & παραλειπόμενα, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε και να δείτε πολύ σύντομα στην ηλεκτρονική μας σελίδα .  

   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ