top icon
Εκδηλώσεις 4Τ

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις!

Oι 4ΤΡΟΧΟΙ σας δίνουν 10 διπλές προσκλήσεις για το drift event της χρονιάς!

Το σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου η χώρα μας θα φιλοξενήσει στην πίστα των Σερρών τους τελικούς αγώνες drift Federal Tyres King of Europe και Federal Tyres King of Nations, τη διασημότερη σειρά αγώνων drift παγκοσμίως. 

Κορυφαίοι οδηγοί από όλο τον κόσμο, αλλά και Έλληνες πρωταθλητές, ετοιμάζονται να προσφέρουν ξεχωριστό θέαμα σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πιέζοντας στο όριο τους κινητήρες και τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα των Σερρών, η οποία θα αποτελέσει την «ταχύτερη» διαδρομή drift που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κυρίως μενού του διημέρου θα συμπληρώσουν ιδανικά πολλές ακόμα εκπλήξεις των διοργανωτών, όπως «παρέλαση» των κορυφαίων αγωνιστικών drift στην πόλη των Σερρών, μοναδικές εμπειρίες συνοδήγησης αλλά και μεγάλο party στο περιθώριο του αγώνα!

Μην το χάσετε!

Like και Share στο κείμενο του διαγωνισμού, και μπείτε στην κλήρωση, οι νικητές της οποίας θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου από το site και τα social media του περιοδικού μας.

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!

Info: Οι προσκλήσεις ισχύουν και για τις δύο ημέρες των αγώνων!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ