top icon
Επικαιρότητα

«Προβλέψτε και Kερδίστε» 2004

Υπερτυχερή της κλήρωσης αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην πενταετή ιστορία του διαγωνισμού «Προβλέψτε & Κερδίστε» μία γυναίκα, η 28χρονη βιολόγος Αφροδίτη Εικοσιπεντάκη από τον Κορυδαλλό

Με μεγάλη επιτυχία έφθασε στο τέλος του, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ο διαγωνισμός των 4Τροχών «Προβλέψτε & Κερδίστε» που γίνεται σε συνεργασία με την Peugeot. Έπειτα από μία ακόμη περίοδο προβλέψεων με «αντικείμενο του πόθου» το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), οι 31 πρώτοι της βαθμολογίας του «Προβλέψτε & Κερδίστε», μαζί με όσους συμμετείχαν και στους 16 αγώνες του θεσμού, συγκεντρώθηκαν στις 11 Δεκεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων για την ανάδειξη του τελικού νικητή και υπερτυχερού, ο οποίος θα αποχωρούσε με το Peugeot 307 1.4 XS.


Υπερτυχερή της κλήρωσης αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην πενταετή ιστορία του διαγωνισμού «Προβλέψτε & Κερδίστε» μία γυναίκα, η 28χρονη βιολόγος Αφροδίτη Εικοσιπεντάκη από τον Κορυδαλλό.


Παρά το αρκετό κρύο, από νωρίς στην πίστα επικρατούσε ηλιοφάνεια, σε αντίθεση με τον πολύ κακό καιρό που χαρακτήρισε την περισυνή εκδήλωση. Στο «περιθώριο» της εορταστικής ημέρας, οι 31 πρωτεύσαντες στον διαγωνισμό μαζί με 15 από εκείνους που απέστειλαν προγνωστικά και για τους 16 αγώνες του WRC, εκτός από διάφορα αναμνηστικά της Peugeot τα οποία κέρδισαν, είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν σε αγωνιστικά Peugeot, με οδηγούς μερικούς από τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Πέντε «206 Junior Cup» με τους Σπ. Έξαρχο, Θ. Τσίλη, Δ. Μαυροδή, Κ. Χαλιβελάκη και Μ. Στεφανή στο αριστερό μπάκετ, έδωσαν μία αγωνιστική γεύση στους νικητές του διαγωνισμού. Το παρών στην εκδήλωση, προς τέρψιν ώτων και οφθαλμών, έδωσε και το κόκκινο Peugeot «206 Super 1600» που θα λάβει μέρος στο επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι με πλήρωμα τους Κ. Παραδείση, Μ. Τάκου.

Περισσότερα παρελειπόμενα και ατμόσφαιρα από την γιορτή στην πίστα των Μεγάρων, στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ