top icon
Επικαιρότητα

Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης 4ΤΡΟΧΟΙ και Alfa Romeo MiTo

Οι 4ΤΡΟΧΟΙ και η Alfa Romeo MiTo στέλνουν 10 τυχερούς αναγνώστες σε ένα διήμερο σεμινάριο στο κέντρο Internazionale Guida Sicura, στο Βαράνο της Ιταλίας.

Οι 4ΤΡΟΧΟΙ και η Alfa Romeo MiTo δημιουργούν την «Τάξη του 2008» και δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες να παρακολουθήσουν ένα διήμερο σεμινάριο στο κέντρο Internazionale Guida Sicura, στην πίστα R. Paletti στο Βαράνο της Ιταλίας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν δελτία συμμετοχής στο τρέχον τεύχος του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ, τα οποία θα πρέπει να αποστείλουν στα γραφεία του περιοδικού μέχρι την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008. Όσοι απαντήσουν σωστά στις 5 ερωτήσεις θα μπουν αυτομάτως στην κλήρωση από την οποία θα προκύψουν 50 τυχεροί που θα περάσουν στον προκριματικό.
 
Ο προκριματικός θα διεξαχθεί στην πίστα AUTO FESTIVAL, με τη συμβολή των έμπειρων οδηγών-εκπαιδευτών της SAFETRACK και των συντακτών του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ. Αφού προηγηθεί η θεωρητική εκπαίδευση, θα κληθούν να αποδείξουν τις οδηγικές τους ικανότητες, μέσα από μια σειρά δοκιμασιών με αυτοκίνητα Alfa Romeo MiTo. Οι 10 καλύτεροι θα ταξιδέψουν μέχρι το Βαράνο της Ιταλίας, όπου τους περιμένει μια ξεχωριστή εμπειρία!
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ