top icon
Επικαιρότητα

Έκδοση Dark Shadow Edition για την BMW X7

Η γκάμα της νέας BMW X7 εμπλουτίζεται με μια συλλεκτική έκδοση με την ονομασία Dark Shadow Edition.

Η γερμανική εταιρεία παρουσίασε σήμερα μία ακόμα πιο πολυτελή και συλλεκτική έκδοση του πολυτελούς της SAV (Sport Activity Vehicle), η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 500  αντίτυπα φέροντας την διακριτική ονομασία Dark Shadow Edition.

BMW X7 Dark Shadow Edition

Σημείο αναφοράς στην αμφίεση του αυτοκινήτου είναι το μεταλλικό Frozen Arctic Grey χρώμα των εξωτερικών επιφανειών, το οποίο εξελίχθηκε ειδικά για την περίσταση, και για πρώτη φορά σε μοντέλο της οικογένειας Χ, από την BMW Individual. Όπως ανακοινώθηκε όμως πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο ως στοιχείο του προαιρετικού εξοπλισμού και στις «ταπεινές» εκδοχές των Χ5 και Χ6.

BMW X7 Dark Shadow Edition

Από εκεί και πέρα, το σώμα του αυτοκινήτου διακοσμείται από τις επιστρώσεις High Gloss Shadow Line της BMW Individual αλλά και από τις βελτιώσεις του πακέτου M Sport, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η σπορ εξάτμιση και οι 22άρες ζάντες. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω έκδοση «πατά» στην Χ7 M50i, η οποία τροφοδοτείται από τον twin turbo κινητήρα των 4,4 λίτρων της BMW με απόδοση 530 ίππων.

BMW X7 Dark Shadow Edition

Στο εσωτερικό σημείο αναφοράς είναι οι μπλε/μαύρες δερμάτινες επενδύσεις Individual Merino , ενώ με δέρμα είναι καλυμμένο και το σύνολο της άνω επιφάνειας του ταμπλό. Στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου περιλαμβάνεται ένα πλήθος από αξεσουάρ που σχετίζονται με την πολυτέλεια και την άνεση, όπως για παράδειγμα ένα προηγμένο ηχοσύστημα και η πανοραμική, γυάλινη οροφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ