top icon
Επικαιρότητα

4o Thessaloniki Auto Festival

Συμπληρώνοντας φέτος 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, η Promauto ανοίγει την επόμενη 30ετία με μια μεγάλη έκθεση, τη γιορτή του αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί όπως και τις προηγούμενες χρονιές στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

 

Από τις την Πέμπτη 6 έως τη Κυριακή 9 Ιουνίου το κοινό της Βόρειας Ελλάδας θα έχει τη δυνατότητα να δει όλα τα νέα αυτοκίνητα της αγοράς, σε μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα έκθεση. Νέα μοντέλα, αλλά και μεταχειρισμένα των δικτύων των επισήμων εμπόρων θα είναι στη διάθεση του κοινού για πληροφορίες, ενημέρωση και test drive. Ειδικά για τις ανάγκες της δοκιμαστικής οδήγησης, οι εσωτερικοί δρόμοι της ΔΕΘ εκτός από την ασφάλεια που προσφέρουν, διαθέτουν και ένα μοναδικά μοντέρνο περιβάλλον, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε όσους επιλέξουν να δοκιμάσουν ένα από τα εκτιθέμενα αυτοκίνητα.

Ακόμα στα πλαίσια των παραλλήλων εκδηλώσεων του Thesaloniki Auto Festival, μια σειρά από events θα προκαλέσει το θαυμασμό και την ικανοποίηση των επισκεπτών. Κλασικά αυτοκίνητα, αγωνιστικά, 4Χ4, ιδιοκατασκευές και τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα, ηλεκτρικά, υβριδικά, αεριοκίνητα, υγραεριοκίνητα και πολλά άλλα θα βρεθούν σε ένα πραγματικό φεστιβάλ αυτοκινήτου, το Thessaloniki Auto Festival. _Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ