top icon
Επικαιρότητα

Άνοιξε τις πύλες του το Ecofest 2021

Η διοργάνωση EcoFest 2021, που είναι αφιερωμένη στις πράσινες κι έξυπνες πόλεις και τη βιώσιμη μετακίνηση, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 6 Ιουνίου.

Σε νέο χώρο διεξαγωγής, την Πλατεία Νερού έναντι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η διοργάνωση Ecofest επιδεικνύει πρωτότυπο, εκπαιδευτικό και επιστημονικό περιεχόμενο, προσδίδοντας μεγάλη αξία στη διαμόρφωση καθημερινής οικολογικής συνείδησης.

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα επισκεπτόμενοι το Ecofest να πάρουν μέρος σε περισσότερες από 20 βιωματικές δράσεις, να παρατηρήσουν πρωτότυπα εκθέματα και ερευνητικές καινοτομίες, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά.

Για τρεις ημέρες, από τις 10 το πρωί έως τις 9.30 το βράδυ, oι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να μπουν στον κόσμο του EcoLiving, του EcoMobility, του EcoCooking, του EcoFashion, του EcoFun, του Recycling και των EcoStories.

Ecofest

Ο Όμιλος Συγγελίδη δηλώνει ηχηρό «παρών» στο Ecofest, γνωστοποιώντας στο ευρύ κοινό όλες τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις μοντέλων των εταιρειών Peugeot, Citroën, DS Automobiles και Mazda, που εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά.

Ecofest

Στο πλαίσιο της χορηγίας του Ομίλου Συγγελίδη, η Peugeot παρουσιάζει στατικά τα δημοφιλή μοντέλα e-208, e-2008, 3008 HYBRID4 καθώς και το e-Expert από την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν για τρεις ημέρες την ευκαιρία να κάνουν δοκιμαστική οδήγηση, σε προκαθορισμένη διαδρομή συνοδεία πωλητή.

Ecofest

Την παρουσία της Peugeot εμπλουτίζουν και ηλεκτρικά ποδήλατα της γαλλικής εταιρείας, τα οποία είναι στη διάθεση των επισκεπτών της εκδήλωση, για δοκιμαστική οδήγηση.

Ecofest

Η Citroën παρουσιάζει στατικά τα μοντέλα e-C4 C-Cross και C5 Aircross Plug-in-Hybrid, ενώ την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους κάνουν δύο AMI! Ταυτόχρονα διαθέτει τα e-C4 C-Cross και C5 Aircross Plug-in Hybrid και για δοκιμαστική οδήγηση με την συνοδεία πωλητών του Δικτύου.

Ecofest

Η DS Automobiles παρουσιάζει στατικά τα μοντέλα DS 3 Crossback E-Tense και DS 7 Crossback E-Tense Plug-in Hybrid 4X4, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει τα εν λόγω μοντέλα και για δοκιμαστική οδήγηση με την συνοδεία πωλητών.

Ecofest

H Mazda συμμετέχει στο Ecofest με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας, το πολυβραβευμένο ΜΧ-30. Εφοδιασμένο με τον επαναστατικό κινητήρα e-Skyactiv, το ηλεκτρικό SUV της Mazda είναι διαθέσιμο και για δοκιμαστική οδήγηση.

Ecofest

To τριήμερο του EcoFest αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών (μικρών και μεγάλων) οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε πολλαπλές βιωματικές δράσεις, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Ecofest

Το EcoFest 2021 έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό και διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας, την Περιφέρεια Αττικής και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Αττικής, Νέα Μητροπολιτική Αττική. Τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της ΚΕΔΕ και της Ε.Ο.Κ.

Ecofest

Μέγας Χορηγός της Διοργάνωσης: Όμιλος Συγγελίδη – Επίσημος Εισαγωγέας των μαρκών Peugeot, Citroën και DS Automobiles. Στρατηγικοί Εταίροι: Δήμος Καλλιθέας, Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής του EPLO, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Ακαδημαϊκός Εταίρος: ΙΕΚ AKMH. Χρυσοί Χορηγοί: ΔΕΗ, Ελληνικά Πετρέλαια. Υποστηρικτές: ΑΒ Βασιλόπουλος, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΣΦΑ, Σπυρόπουλος ΑΕ, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, Orient Bikes, Passaggio. Χορηγός Επικοινωνίας: ΔΡΟΜΟΣ 89.8 FM.

Ecofest

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ