top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση Automechanika 2018: από 11 ως 15 Σεπτεμβρίου στην Φρανκφούρτη

H διεθνής έκθεση για τoν τομέα after sales αυτοκινήτου, την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, ΟΕΜ ανταλλακτικών, εξοπλισμού συνεργείων, φανοβαφείων και πρατηρίων καυσίμων διοργανώνεται για 25η φορά.

Η MesseFrankfurt Greece SP πραγματοποίησε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, στη διάρκεια της οποίας δημοσιοποίησε ένα πλήθος στοιχείων για την automechanika Frankfurt 2018, της μεγαλύτερης έκθεσης παγκοσμίως για την αυτοκινητοβιομηχανία και την 25η επέτειό της. Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο Διευθυντής της Automechanika κ. Olaf Musshoff, υπό τον συντονισμό της Διευθύντριας της Messe Frankfurt Greece & Cyprus SP κυρίας Γκαμπριέλας Σπανού. Στη Συνέντευξη Τύπου automechanika Greece/Balkans συμμετείχαν εκπρόσωποι Τύπου και κλαδικών φορέων τόσο από την Ελλάδα, όσο και από γειτονικές χώρες των Βαλκανίων.

H automechanika θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου 2018, συγκεντρώνοντας τους σημαντικότερους επαγγελματίες από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους τομείς συντήρησης κι επισκευής οχημάτων, παρουσιάζοντας τις κορυφαίες καινοτομίες και μελλοντικές τάσεις του κλάδου, όλα τα στάδια παραγωγής κι επεξεργασίας της αυτοκινητοβιομηχανίας και καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από τους τομείς επισκευής και συντήρησης οχημάτων, ανταλλακτικών, εξοπλισμού κι οργάνωσης συνεργείων, φανοποιείων, πλυντηρίων αυτοκινήτων και πρατηρίων καυσίμων, προϊόντων Information Technology, έως και ανακύκλωσης, υπηρεσιών και σημείων πώλησης. Κατά την τελευταία διοργάνωση το 2016, 4.843 εκθέτες από 76 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 132.944 εμπορικούς επισκέπτες, εκ των οποίων οι 80.168 ήταν διεθνείς, από 170 χώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ