top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση Τόκιο: Subaru Impreza 5-door Concept

Η ιαπωνική εταιρεία δίνει το σχεδιαστικό στίγμα του νέου Impreza μέσα από ένα πρωτότυπο που δείχνει «έτοιμο» να μπει στην παραγωγή.

Η Subaru, κατά την πάγια τακτική των Ιαπώνων όταν παρουσιάζουν για πρώτη φορά μια σχεδιαστική «άσκηση» , αποδεικνύεται και αυτή με τη σειρά της αρκετά φειδωλή σε ότι αφορά στην αποκάλυψη τω ν τεχνικών –και όχι μόνο- περγαμηνών της πρωτότυπης εκδοχής. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του νέου Impreza 5-door Concept, του μοντέλου…  βάσης, όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν οι ίδιοι οι σχεδιαστές της.

Εξωτερικά, το αμάξωμα των 4,4 μ., ξεχωρίζει για τις γνώριμες γραμμές που χαρακτηρίζουν όλα τα σύγχρονα μοντέλα της Subaru, με τα κομψά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και την τραπεζοειδή μάσκα να πρωταγωνιστούν στο εμπρός μέρος. Από το πλάι, εντύπωση προκαλεί η έντονη… ανηφορική ακμή που διατρέχει το αμάξωμα καθώς  και η «ιδιαίτερη» διαμόρφωση του παραθύρου των πίσω θυρών. Το δυναμικό αλλά αρκούντως «συμβατικό» look του μοντέλου συμπληρώνουν οι 19άρες ζάντες, τα τονισμένα τόξα των τροχών καθώς και η χαρακτηριστικά διαμόρφωση σχήματος V στο πίσω μέρος.

Το πλάτος του αυτοκινήτου είναι οριακά μικρότερο των 1,9 μ., ενώ το ύψος του δεν υπερβαίνει τα 1,44 μ. Το μεταξόνιο διατηρείται σε… φυσιολογικά για την κατηγορία C επίπεδα. Ήτοι, 2,67 μ.

Όπως χαρακτηριστικά διαβεβαιώνουν οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας, το 5θυρο νέο Impreza θα διαθέτει το γνώριμο σύστημα τετρακίνησης All-Wheel Drive της Subaru._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ