Επικαιρότητα Εκθέσεις

H Nissan στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Η Nissan θα βρίσκεται στην Αυτοκίνηση 2018 που ανοίγει τις πύλες της στις 10 Νοεμβρίου, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού-αίθουσα ξιφασκίας, με τη γκάμα των μοντέλων της στο περίπτερό της και στον χώρο διεξαγωγής των test drives.

Στο επίκεντρο της προσοχής αναμένεται να βρεθεί το e-ΝV200 Evalia, η επιβατική έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου βαν NV200 της Nissan, που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του βραβευμένου βαν με αυτά του νέου LEAF, προσφέροντας στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ένα ελαφρύ φορτηγό μηδενικών εκπομπών ρύπων, γεμάτο με καινοτόμες τεχνολογίες και περίσσια λειτουργικότητα. Το e-NV200 έρχεται τώρα με αυξημένη αυτονομία κατά 60%, με αμετάβλητη χωρητικότητα φορτίου και με κιβώτιο ταχυτήτων μιας σχέσης, που καθιστά την οδήγηση ευκολότερη. Επιπλέον, μια ακόμη συναρπαστική έκπληξη θα περιμένει τους επισκέπτες της έκθεσης, με το supercar GT-R, να αποτελεί το διαμάντι του περιπτέρου της Nissan.

Φυσικά από το περίπτερο της Nissan δεν θα μπορούσε να λείψει το ολοκαίνουργιο, 2ης γενιάς αμιγώς ηλεκτροκίνητο LEAF. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά του, το νέο Nissan LEAF ηγείται των πωλήσεων στην κατηγορία του, στην Ευρώπη, με μια πώληση κάθε 10 λεπτά για το 2018. Στην έκθεση θα βρίσκεται και το MICRA, που τώρα βρίσκεται στην πέμπτη γενιά του. Παράλληλα, το QASHQAI που πρωτοστατεί στις πωλήσεις στην κατηγορία του θα είναι εκεί, όπως επίσης τα JUKE και X-TRAIL που συμπληρώνουν ιδανικά την γκάμα της Nissan στα crossovers. Ξεχωριστή θέση στο περίπτερο της Nissan θα έχει και το N-Guard του NAVARA, μια σκληροτράχηλη και συνάμα κομψή, νέα ειδική έκδοση του pickup της φίρμας, που τώρα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Το ωράριο της έκθεσης είναι Δευτέρα -Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο -Κυριακή 10:00 -21:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου