top icon
Επικαιρότητα

H Skoda στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Με μεγάλες πρεμιέρες συμμετέχει η Skoda στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο το πρωί στην αίθουσα ξιφασκίας του πρώην δυτικού αεροδρομίου του Ελληνικού.

Η Skoda αποκαλύπτει σε πανελλήνια πρεμιέρα τη νέα Fabia, το δημοφιλές σε όλη την Ευρώπη compact μοντέλο της. Αιχμή του δόρατος, η σπορ έκδοση Monte Carlo, με έντονο το χαρακτήρα της εξατομίκευσης, αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Δυναμικό παρών και από τα νέα SUV της μάρκας, τα Kodiaq και Κaroq, τα οποία έχουν τύχει θερμής αποδοχής από το αγοραστικό κοινό. Ανάμεσά τους και η ολοκαίνουργια έκδοση Κodiaq Scout, με έντονο τον περιπετειώδη χαρακτήρα. Το περίπτερο της Skoda, σε περίοπτη θέση στην είσοδο της έκθεσης, καταλαμβάνει επιφάνεια 425 τ.μ. και δίνει πλήρη εικόνα της νέας εποχής της εταιρείας.

Πιστή στην παράδοσή της και αγκαλιάζοντας το motto We love cycling αφιερώνει χώρο στο περίπτερο για να φιλοξενήσει ως εκθέματα και τρία ποδήλατα Skoda, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου ηλεκτρικού ποδηλάτου της γκάμας, του e-ΒΙΚΕ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο της έκθεσης, θα υπάρχουν διαθέσιμα τέσσερα μοντέλα Fabia στην έκδοση Μonte Carlo, για να κάνουν test-drive όσοι ενδιαφερόμενοι. Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις τόσο με 95HP και manual κιβώτιο ταχυτήτων όσο και 110HP με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG. Τέλος, μία έκπληξη για τους λάτρεις της σπορ οδήγησης, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία διαφορετική εμπειρία, με …περισσότερα γκάζια, σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Η έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση EKO 2018 θα διοργανωθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό (πρώην Δυτικός Αερολιμένας Αθηνών). Θα διαρκέσει 10-18 Νοεμβρίου, με ώρες λειτουργίας τις καθημερινές 15:00-21:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00-21:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ