top icon
Επικαιρότητα

Η FCA Greece στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Η FCA Greece, θυγατρική της Fiat Chrysler Automobiles, συμμετέχει στην Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό τον ξεχωριστό χαρακτήρα των Fiat, Alfa Romeo και Abarth.

Διατηρώντας διαχρονικά μία ιδιαίτερη σχέση με τις δημιουργίες της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το ελληνικό κοινό, στα πλαίσια της έκθεσης Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 (10-18 Νοεμβρίου), θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει στο σύνολο της την γκάμα επιβατικών μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo και Abarth.

FIAT Το πιο δημοφιλές μοντέλο της κατηγορίας, το Fiat Panda, θα παρουσιαστεί σε δύο εκδόσεις με διαφορετικό χαρακτήρα. Το Panda City Cross συνδυάζει το off-road look με την πρακτικότητα και την ευελιξία, ενώ το Panda CNG, χρησιμοποιώντας για την κίνηση του φυσικό αέριο, αποτελεί την λύση για όσους αναζητούν τη μέγιστη οικονομία καυσίμου χωρίς κανένα συμβιβασμό στην αυτονομία και την χρηστικότητα. Αντίστοιχα το Fiat Tipo, αποτελεί την επιλογή όσων αναζητούν ένα ευρύχωρο, αξιόπιστο και πλούσια εξοπλισμένο μοντέλο με ιδιαίτερα προσιτή τιμή αγοράς. Τέλος η οικογένεια 500, με τα 500, 500L και το νέο 500Χ συνθέτουν μια ολοκληρωμένη οικογένεια αυτοκινήτων.

ALFA ROMEO Στην έκθεση Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018, τη Giullieta θα πλαισιώσουν οι νέες δημιουργίες της εταιρίας, η Giulia και η Stelvio. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την Giulia Veloce, ένα μοντέλο με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 280 ίππων, εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης Q4 και μια σειρά προηγμένων τεχνολογικών λύσεων (άξονας μετάδοσης από carbon fiber, σύστημα brake by wire, κ.α.) Αντίστοιχα η Stelvio, η οποία αποτελεί το ταχύτερο SUV της κατηγορίας της, συνδυάζει τη χρηστικότητα με την απαράμιλλη οδική αίσθηση.

ABARTH Στα πλαίσια της έκθεσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο 595 Pista, μια ειδική έκδοση που εκπροσωπεί τη φιλοσοφία της μάρκας. Ο δυναμικός σχεδιασμός του μοντέλου συνδυάζεται με τεχνικές επιλογές που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, χάρη και στον απόδοσης 160 ίππων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα. Το 595 Pista εφοδιάζεται στο βασικό του εξοπλισμό με το σύστημα εξαγωγής Record Monza Attivo, ενώ επίσης διαθέτει και το σύστημα πολυμέσων UconnectTM 7″ με σύστημα τηλεμετρίας Abarth Telemetry, το οποίο μετρά και αναλύει τον τρόπο οδήγησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ