top icon
Επικαιρότητα

Η Volvo Βελμάρ στην «Αυτοκίνηση EKO 2018»

H Volvo Βελμάρ παρουσιάζει τα νέα Volvo V60 και XC40, για πρώτη φορά σε έκθεση αυτοκινήτου στη χώρα μας.

 

Η Βελμάρ, επίσημος διανομέας αυτοκινήτων Volvo, συμμετέχει στην Έκθεση «Αυτοκίνηση EKO 2018», που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Στη φετινή διοργάνωση θα κάνουν την πανελλήνια εκθεσιακή πρεμιέρα τους το νέο V60, αλλά και το XC40 που βραβεύτηκε με τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2018. Τα νέα μοντέλα θα έχουν κυρίαρχη θέση στο περίπτερο της Volvo Βελμάρ, δίπλα στο XC90, σε εκδόσεις που αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Φυσικά στο περίπτερο της Volvo Βελμάρ θα φιλοξενείται και το Volvo XC60, το μεσαίο SUV της σουηδικής εταιρείας, που είναι πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του και σημείο αναφοράς στο πεδίο της ασφάλειας. Θα παρουσιαστεί σε έκδοση εξοπλισμού Inscription με πλήρη εξοπλισμό συστημάτων ασφαλείας.

Η εταιρεία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα. Η Βελμάρ είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής 12 (δώδεκα) κατασκευαστών: VOLVO, FORD, OPEL, SΕΑΤ, SAAB, HONDA, MITSUBISHI, FIAT, ALFA ROMEO, ABARTH, HYUNDAI, KIA, BMW, MINI σε 37 σημεία πώλησης (εκθέσεις και συνεργεία), στην Αθήνα, στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η πώληση επιβατικών & επαγγελματικών αυτοκινήτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων) και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (σέρβις, ανταλλακτικά, φανοποιείο) καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου αγοραστή αυτοκινήτου. Επιπλέον, στη δυναμική της εταιρείας ανήκει και το πρότυπο κέντρο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Stock Center.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ