Επικαιρότητα Εκθέσεις

Το νέο Citroen C5 Aircross στην «Αυτοκίνηση EKO 2018»

Η Citroen, όπως κάθε χρόνο, θα δώσει δυναμικά το παρών στην έκθεση Αυτοκίνηση EKO 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού) από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου.

Στον χώρο της Citroën, όπου θα δεσπόζει η νέα φιλοσοφία La Maison Citroen, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλη τη νέα γκάμα των μοντέλων της γαλλικής εταιρείας. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εμφάνιση του νέου SUV Citroën C5 Aircross στην Ελλάδα. To νέο μοντέλο της Citroën αποτελεί προπομπό του μέλλοντος για τη μάρκα, καθώς και για την άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των SUV. Η καινοτόμα ανάρτησή του χάρη στα Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort, καθιστούν τις διαδρομές μια χαλαρωτική εμπειρία. Για τους πίσω επιβάτες, υπάρχουν τρία ξεχωριστά αναδιπλούμενα καθίσματα που στο κάθε ένα από αυτά ρυθμίζεται η κλίση της πλάτης αλλά και η απόσταση από τα εμπρός, διαμορφώνοντας το χώρο αποσκευών από 580 έως 720 λίτρα.

Στην καμπίνα του C5 Aircross η αίσθηση της ευρυχωρίας, της φιλικότητας και της άνεσης στους επιβαίνοντες είναι κυρίαρχη. Οι πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης κάνουν την αισθητική του casual chic μοντέλου να χαρακτηρίζει κάθε επιθυμητή διαμόρφωση. Στο κέντρο του ταμπλό η οθόνη αφής 8 ιντσών αλλά και η TFT οθόνη των 12,3 ιντσών του πίνακα των οργάνων, δίνουν με την πρώτη ματιά το στίγμα του εσωτερικού του C5 Aircross. Αξίζει να σημειωθεί ότι με 20 συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό, ανάμεσα στα οποία διακρίνονται τα Highway Driver Assist (ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2) και το Grip Control με Hill Assist Descent (για την ιδανική προσαρμογή της απόδοσης του αυτοκινήτου όταν το έδαφος γίνεται πιο απαιτητικό), το νέο Citroën C5 Aircross θέτει υψηλά στάνταρ ως SUV της επόμενης γενιάς. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει επίσης το νέο Berlingo στην επιβατική του έκδοση.

Μέσα από 12 διαφορετικές εκδόσεις, φιλοξενείται όλη η νέα γκάμα των μοντέλων. Πιο συγκεκριμένα, η Citroen παρουσιάζει πέρα από τις 2 πανελλήνιες πρεμιέρες, και τουλάχιστον μια νέα έκδοση σε κάθε υφιστάμενο μοντέλο. To νέο C3 Aircross Next GΕΝ. SUV θα έχει ιδιαίτερη θέση στο περίπτερο της Citroen. Το νέο compact SUV, αυτοκίνητο Autobest 2018 για την Ευρώπη, αλλά και υποψήφιο ως Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα, ξεχωρίζει με τη σχεδίαση και το ιδιαίτερο αμάξωμα. Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να δει το ξεχωριστό C3, στη νέα ειδική έκδοση Sport, καθώς και σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τονίζοντας τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης του μοντέλου. Η ξεχωριστή εμφάνιση, τα στιλάτα και πρακτικά Airbumps, η άψογη οδική του συμπεριφορά, το άνετο εσωτερικό του, ο υπερ-πλούσιος εξοπλισμός και η ConnectedCam Citroën, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Η παρουσία της μάρκας ολοκληρώνεται με το C1 σε δύο νέες ειδικές εκδόσεις με τις ονομασίες Urban Ride και Elle, με το νέο C4 Cactus που θα πλαισιώνεται από την νέα ειδική έκδοση Offroader, με standard Grip Control και μπάρες οροφής και με το επιβλητικό C4 Spacetourer RipCurl.

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου