top icon
Επικαιρότητα

Νέο Nissan Navara

Στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του και το νέο NP300 Navara.

 

Πλήρως ανασχεδιασμένο, με φιλοσοφία που απορρέει από τα Crossover της Nissan, παρουσιάζεται στη γερμανική πόλη το NP300 Navara. Χάρη στο ανασχεδιασμένο εσωτερικό του, τα επίπεδα άνεσης έχουν αυξηθεί σημαντικά, ενώ η νέα, ελαφρύτερη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα κύλισης.

Το νέο NP300 Navara διαθέτει ένα νέο 2.3 λίτρων dCi κινητήρα πετρελαίου που είναι έως και 24 τοις εκατό πιο αποτελεσματικός, ενώ για πρώτη φορά σε pick-up, προσφέρεται με τη δυνατότητα επιλογής twin-turbo. Από το νέο NP300 Navara, δεν θα μπορούσαν να λείψουν χαρακτηριστικές τεχνολογίες που συναντώνται και στα crossover της Nissan, όπως το Σύστημα Πανοραμικής Θέασης (AVM) και Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης (FEB).

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του νέου NP300 Navara, σηματοδοτεί επίσης και μια νέα εποχή στην εγγύηση των καινούργιων επαγγελματικών οχημάτων της Nissan. Η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει πλήρη εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών ή 160.000 χλμ, για όλη την γκάμα των φορτηγών και βαν που διαθέτει, με ημερομηνία πρώτης αγοράς την 1η Σεπτεμβρίου 2015.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ