top icon
Επικαιρότητα

Nέο Opel Astra: 30.000 παραγγελίες ως την πρεμιέρα

Το 66ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ξεκίνησε για την Opel με την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας γενιάς Astra.

«Το νέο Astra είναι το καλύτερο Opel που είχαμε ποτέ και αντιπροσωπεύει ένα ένα τεράστιο άλμα για την Opel από πολλές απόψεις» ήταν τα λόγια του CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann, στην επίσημη συνέντευξη τύπου. Η τελευταία γενιά Astra βασίζεται σε μία νέα αρχιτεκτονική ελαφρού βάρους, με αποτέλεσμα το νέο μοντέλο να είναι μέχρι 200 κιλά ελαφρύτερο από το προηγούμενο. Οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας είναι πολύ αισιόδοξοι, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 30.000 παραγγελίες μέχρι τώρα. Το αυτοκίνητο σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία, αν και επίσημα λανσάρεται στις 10 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια, η Mary Barra, Chief Executive Officer της General Motors, έκανε μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις για τα προσεχή μοντέλα. «Θα επιταχύνουμε τον ερχομό των μοντέλων μας στην Opel: Από το 2016 έως το 2020, θα λανσάρουμε 29 νέα οχήματα συμπεριλαμβανομένου ενός ηλεκτρικού οχήματος και μιας δεύτερης ναυαρχίδας μαζί με το Insignia. Το νέο SUV θα παράγεται στο Rüsselsheim μέχρι το τέλος της δεκαετίας.» Η Opel στοχεύει να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά μέχρι το 2022, έχοντας διασφαλίσει την τρίτη θέση πέρσι στην αγορά επιβατικών αυτοκινήτων της ΕΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ