top icon
Επικαιρότητα

Τα επαγγελματικά της Renault στην έκθεση Meat Days –Dairy Expo–Frozen Food

Με άξονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου επαγγελματία, η Renault με την παρουσία της στην έκθεση Meat Days –Dairy Expo –Frozen Food (7-9 Noεμβρίου στο Metropolitan Expo), ενισχύει την επικοινωνία της με την αγορά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο Renault Clio Pro+ που αποτελεί την σύγχρονη προσέγγιση στο μικρό επαγγελματικό αυτοκίνητο, διατηρώντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης. Το παρών θα δώσουν και τα Renault Kangoo Express και Renault Kangoo Maxi. Με δεδομένη την έμφαση που δίνει η Renault στο να προσφέρει την ιδανική λύση για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε πελάτη και τα τρία αυτοκίνητα θα παρουσιάζουν εξειδικευμένες λύσεις μετασκευής. Ειδικότερα το Renault Kangoo Maxi θα είναι εφοδιασμένο με έναν πρωτοποριακό θάλαμο διατήρησης ψύξης, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεταφορές με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η Renault κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων τα τελευταία 17 χρόνια. Η πραγματοποίηση των εκθέσεων Meat Days–Dairy Expo–Frozen Food 2015 στις 7-9/11 κάτω από τη στέγη του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo, δίνει στην εταιρεία την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς, παρουσιάζοντας παράλληλα τις νεότερες εξελίξεις τόσο όσον αφορά στα μοντέλα της, όσο και στις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλαίσιο του Renault Pro+.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ