top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση “Αυτοκίνηση 2008”

Η καρδιά της “Αυτοκίνησης” χτυπάει από σήμερα μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου, στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο Ελληνικού.

Για μία ακόμα χρονιά η έκθεση «Αυτοκίνηση» άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό, στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού. Την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, στις 19:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, παρουσία πολιτικών, επισήμων και δημοσιογράφων, ενώ από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, έως και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου θα είναι η σειρά του κόσμου να θαυμάσει όλα τα νέα μοντέλα από το χώρο του αυτοκινήτου.
 
Στη φετινή έκθεση έχουν προγραμματιστεί να παρουσιαστούν, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, 22 καινούριες προτάσεις, μεταξύ των οποίων τα VW golf VI, Hyundai i20, Opel Insignia, Audi Q5 και Kia Soul. Πέρα από μία πρώτη επαφή με τα μοντέλα των εταιριών, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά διάφορα happenings.
 
Σε περίοπτη θέση στην κεντρική αίθουσα θα βρίσκεται και το περίπτερο του AUTO BILD Hellas, το οποίο θα φιλοξενεί ένα αστραφτερό Abarth 500, το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού που πραγματοποιείται για τον εορτασμό του ενός χρόνου λειτουργίας του περιοδικού. Δελτία συμμετοχής θα υπάρχουν διαθέσιμα, ενώ οι αναγνώστες και φίλοι του περιοδικού θα μπορούν επιπλέον να συνομιλήσουν με μέλη της συντακτικής ομάδας.
 
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, φέτος οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 160.000. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι απο τις 10:00 έως τις 22:00 το Σάββατο και την Κυριακή και 14:00 έως 22:00 τις καθημερινές. Το κόστος του εισητηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ. 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ