top icon
Επικαιρότητα

ΑΧΑ – συνεργασία με την Uber

Η ΑΧΑ συνεργάζεται με την Uber και προσφέρει στους ασφαλισμένους αυτοκινήτου δωρεάν μεταφορά από τον τόπο του ατυχήματος στον προορισμό τους, σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός τους μετά από οδικό ατύχημα.

«Κύριο μέλημα της ΑΧΑ είναι να αποτελεί σύμμαχο για όσους την εμπιστεύονται για την προστασία τους, στηρίζοντάς τους ουσιαστικά τη στιγμή που αντιμετωπίζουν μια δύσκολη στιγμή και αφαιρώντας, κατά το δυνατόν, έγνοιες από τις έγνοιες τους. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία συνεργάζεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την Uber και προσφέρει στους ασφαλισμένους αυτοκινήτου δωρεάν μεταφορά από τον τόπο του ατυχήματος στον προορισμό τους, σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός τους μετά από ένα οδικό ατύχημα. Εάν ο ασφαλισμένος έχει επιλέξει και την κάλυψη Οδικής Βοήθειας, έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία και όταν το όχημα του ακινητοποιηθεί λόγω μηχανικής βλάβης.

Αξιοποιώντας την πανευρωπαϊκή συνεργασία της με την Uber, η ΑΧΑ Ελλάδος σχεδίασε αυτή τη νέα υπηρεσία στοχεύοντας να εξασφαλίσει για τους πελάτες της όχι μόνο τη μετακίνησή τους αλλά και την ποιότητά της. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, η οποία προς το παρόν, θα καλύπτει συμβάντα αποκλειστικά εντός του νομού Αττικής, ενεργοποιείται τη στιγμή του περιστατικού όταν ο ασφαλισμένος ενημερώσει ότι επιθυμεί τη δωρεάν μεταφορά του με όχημα Uber σε σημείο της επιλογής του». Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ