Επικαιρότητα Ελλάδα

Αιτήματα για μείωση τελών κυκλοφορίας στα επαγγελματικά αυτοκίνητα

Αιτήματα για τη μείωση των τελών κυκλοφορίας στα επαγγελματικά αυτοκίνητα που ανήκουν σε επιχειρήσεις, οι οποίες διέκοψαν τη λειτουργία τους στις δύο περιόδους του lockdown.

Τη μείωση των τελών κυκλοφορίας στα επαγγελματικά οχήματα που ανήκουν σε επιχειρήσεις, οι οποίες διέκοψαν τη λειτουργία τους στις δύο περιόδους του lockdown, μετά από κρατική οδηγία, προτείνει με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου. Στην επιστολή αναφέρεται ότι η πρόταση αυτή δεν επιλύει τα οικονομικά προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία σε πληθώρα επιχειρήσεων, όμως θα αποτελέσει μία σημαντική ανάσα γι αυτές. Δεκάδες επαγγελματικά αυτοκίνητα παρέμειναν ακινητοποιημένα για μεγάλο χρονικό διάστημα την περίοδο Μαρτίου-Μαΐου 2020, κάτι που επαναλαμβάνεται και στην περίοδο που διανύουμε γι αυτό ενδεχομένως να ήταν χρήσιμη και μία παράταση της χρονικής προθεσμίας καταβολής των (μειωμένων) τελών. Πηγή: gnomionline.gr

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου